Announcement

Collapse
No announcement yet.

A Variety Of Unreal Engine 4 Linux Demos Are Now Available

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    brosis
    Senior Member

  • brosis
    replied
    Originally posted by eydee View Post
    R600 = Radeon HD 2000 series GPU. There's no "g" at the end in the post.
    I suggest you also rise this issue in driver as it just prints "r600" without the ---fine---- ----details-----.

    Leave a comment:

  • eydee
    Senior Member

  • eydee
    replied
    Originally posted by _SXX_ View Post
    What are you talking about?
    This is error of R600g driver, he might be have AMD HD69XX or something.
    R600 = Radeon HD 2000 series GPU. There's no "g" at the end in the post.

    Leave a comment:

  • jrch2k8
    Senior Member

  • jrch2k8
    replied
    Originally posted by xeekei View Post
    Anyone complained about there not being 32-bit version of the demos yet?



    Just a nitpick. The 69xx series uses RadeonSI. HD 68xx are the fastest R600g cards.
    AMD Radeon 7000+ GCN1.X cards uses RadeonSi, everything below uses R600g or R300g

    Leave a comment:

  • _SXX_
    Senior Member

  • _SXX_
    replied
    Originally posted by xeekei View Post
    Just a nitpick. The 69xx series uses RadeonSI.
    As someone who use HD 6950 I would be a lot happier if those were using RadeonSI.
    *look at GPU lockups nobody care about...*

    Originally posted by xeekei View Post
    HD 68xx are the fastest R600g cards.
    Though this is true, CAYMAN performance is pretty bad.

    Leave a comment:

  • xeekei
    Senior Member

  • xeekei
    replied
    Anyone complained about there not being 32-bit version of the demos yet?

    Originally posted by _SXX_ View Post
    What are you talking about?
    This is error of R600g driver, he might be have AMD HD69XX or something.
    Just a nitpick. The 69xx series uses RadeonSI. HD 68xx are the fastest R600g cards.

    Leave a comment:

  • _SXX_
    Senior Member

  • _SXX_
    replied
    Originally posted by [email protected] View Post
    Well, I get some rendering issues on R600 with the Effects Cave Demo
    I suppose at moment you have no chance to see it work properly with open source drivers because it's don't even work on Intel and one of guys on reddit said there is some problem with shader converted so it's trying to use GLSL 4.0 features while game using 3.2 context. This looks like works on blobs, but not with Mesa.

    Leave a comment:

  • _SXX_
    Senior Member

  • _SXX_
    replied
    Originally posted by eydee View Post
    The R600 is an ancient, unsupported, abandoned, legacy GPU. I'm sure the engine is not written for it. It's 7 years old!
    What are you talking about?
    This is error of R600g driver, he might be have AMD HD69XX or something.

    Leave a comment:

  • eydee
    Senior Member

  • eydee
    replied
    Originally posted by [email protected] View Post
    Well, I get some rendering issues on R600 with the Effects Cave Demo :

    http://imgur.com/Px3ecaO

    The console gets flooded with :

    Code:
    EE r600_shader.c:157 r600_pipe_shader_create - translation from TGSI failed !
    EE r600_state_common.c:750 r600_shader_select - Failed to build shader variant (type=1) -1
    The R600 is an ancient, unsupported, abandoned, legacy GPU. I'm sure the engine is not written for it. It's 7 years old!

    Leave a comment:

  • gladiac
    Junior Member

  • gladiac
    replied
    Originally posted by [email protected] View Post
    Well, I get some rendering issues on R600 with the Effects Cave Demo :

    http://imgur.com/Px3ecaO

    The console gets flooded with :

    Code:
    EE r600_shader.c:157 r600_pipe_shader_create - translation from TGSI failed !
    EE r600_state_common.c:750 r600_shader_select - Failed to build shader variant (type=1) -1
    Same here (exact same output) with the SciFi Hallway demo on my radeon 6870 with r600 driver. Interestingly, the window title says GLSL 1.50 which is a OpenGL 3.2 requirement which again should be fully supported. Dunno why it does not work.

    Leave a comment:


  • M@yeulC
    replied
    Well, I get some rendering issues on R600 with the Effects Cave Demo :

    http://imgur.com/Px3ecaO

    The console gets flooded with :

    Code:
    EE r600_shader.c:157 r600_pipe_shader_create - translation from TGSI failed !
    EE r600_state_common.c:750 r600_shader_select - Failed to build shader variant (type=1) -1

    Leave a comment:

Working...
X