Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linux 4.19.1 Released While 4.20~5.0 Merge Window Ends Today

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Linux 4.19.1 Released While 4.20~5.0 Merge Window Ends Today

    Phoronix: Linux 4.19.1 Released While 4.20~5.0 Merge Window Ends Today

    Greg Kroah-Hartman this morning released Linux 4.19.1 as the first point release to Linux 4.19 that debuted two weeks ago today...

    http://www.phoronix.com/scan.php?pag....19.1-Released

  • #2
    Typo?

    Originally posted by phoronix View Post
    broken Wane-On-LAN

    Comment


    • #3
      4.19 still has the 144hz display bug on AMD cards. Bummer.

      I've found one thread so far on another site with someone having the same exact problem. He's using Vega and KDE/arch. I'm on Ubuntu 18.10/GNOME and using an RX480.

      If anyone has more info, please share. I might need to make that bug ticket already.

      Comment


      • #4
        >Meanwhile later today Linus Torvalds is
        >expected to release Linux 5.0-rc1, or Linux
        >4.20-rc1


        I expect possible two day delay due to


        7
        AMD's Zen 2 Could be Revealed on November 6th, "Next Horizon" Event Scheduled
        by dmartin Friday, November 2nd 2018 12:55

        https://www.techpowerup.com/249151/a...vent-scheduled

        Comment


        • #5
          Originally posted by perpetually high View Post
          4.19 still has the 144hz display bug on AMD cards. Bummer.

          I've found one thread so far on another site with someone having the same exact problem. He's using Vega and KDE/arch. I'm on Ubuntu 18.10/GNOME and using an RX480.

          If anyone has more info, please share. I might need to make that bug ticket already.
          I'm on Manjaro with a Rx580 and can't confirm that it is a general thing...normally running 120 hz, but just tried 144 and that is also fine

          Comment


          • #6
            Spar64 = spark64?

            Comment


            • #7
              Originally posted by Termy View Post

              I'm on Manjaro with a Rx580 and can't confirm that it is a general thing...normally running 120 hz, but just tried 144 and that is also fine
              Appreciate the feedback. On my machine it's only 144hz that exhibits the problem, when I set it to 120hz everything is fine. But it just feels silly not to use 144hz with my setup so I went back to 4.18 (compiled 4.18.17 and still all is well). The distortion is on the right hand side by the way, it's subtle if you're just taking a quick glance.

              I also compiled amd-staging-drm-next yesterday and that had the problem too, so if it is amdgpu/drm related, the problem is still there I believe.

              Comment


              • #8
                Originally posted by FireBurn View Post
                Spar64 = spark64?
                I missed it! SPARC64

                Comment


                • #9
                  Originally posted by tildearrow View Post

                  I missed it! SPARC64
                  Ha! And yet you still managed to catch another one.

                  Comment


                  • #10
                    Hopefully next cycle they will fix the blank screen I experience on ultrawide monitors with the RX460.

                    https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=107668

                    Comment

                    Working...
                    X