Announcement

Collapse
No announcement yet.

We Love Performance... So We Love LibreOffice 6.4 With This Office Suite Now Running Faster

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #21
    Does transitions in Impress work on Linux or are they still broken?

    Comment


    • #22
      I don't know but something is wrong about LibreOffice, since the first big release after OpenOffice (I think it was 4.x).

      Ever since then every button and dropdown menus have noticible flickering on my system. I had about 3 GPUs during that time, so it's not a GPU issue either.

      I just don't understand how nobody notices this???

      Comment


      • #23
        Originally posted by Nuc!eoN View Post
        I just don't understand how nobody notices this???
        Because... no one else experiences it?

        Edit: JFTR I've LO running on multiple setups (both desktops and laptops) and NEVER had any flickering going on.

        Comment


        • #24
          Anyone knows what's up with "LibreOffice Viewer for Android"? The last available version is very old. (~2 years old)

          Comment


          • #25
            Originally posted by Tuxee View Post

            Because... no one else experiences it?

            Edit: JFTR I've LO running on multiple setups (both desktops and laptops) and NEVER had any flickering going on.
            I have had this on Windows and Linux both, and on multiple computers, I think everybody experiences it, but maybe I am just very sensitive.

            EDIT: I don't know how to describe it, but it is basically happening on every hover effect

            EDIT2: I am not the only one https://www.reddit.com/r/libreoffice...em_in_windows/
            Last edited by Nuc!eoN; 01-29-2020, 11:22 AM.

            Comment


            • #26
              After 10 years of “improving OOo so much”, when I look at it today, I still see a OOo clone with a dated interface. And the source code is over complicated. If people were shown the state of LO today ten years ago, they would have been asking why a fork then ?

              Comment


              • #27
                Originally posted by Nuc!eoN View Post

                I have had this on Windows and Linux both, and on multiple computers, I think everybody experiences it, but maybe I am just very sensitive.

                EDIT: I don't know how to describe it, but it is basically happening on every hover effect

                EDIT2: I am not the only one https://www.reddit.com/r/libreoffice...em_in_windows/
                No flickering here and I don't know what to watch out for. A bog standard 60Hz IPS display; HW acceleration is enabled.

                Comment


                • #28
                  Originally posted by 144Hz View Post
                  Worst part is that dialogs is now GTK3
                  Fixed that for you

                  Comment


                  • #29
                    Originally posted by Tuxee View Post

                    Because... no one else experiences it?
                    Guess again: https://www.reddit.com/r/libreoffice...em_in_windows/

                    Comment


                    • #30
                      Originally posted by Vistaus View Post
                      maybe nvidia-gpu or win 7 problem? Here with intel and amd gpus on linux no problem ever.

                      Comment

                      Working...
                      X