Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoronix.com Transition To New Server Complete

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #41
    Screenshot login :

    Can't get the editor to work

    Update : after rebooting and switching from FF 68ESR to FF 78ESR, pageload is as fast as before but the editor seems to need time to "think about it"
    Last edited by DL9220; 07-05-2020, 06:13 AM.

    Comment


    • #42
      Originally posted by coder View Post
      I think Michael 's holiday was July 1st.

      And he probably doesn't get the day off, as I hear he has a pretty strict boss!
      Closest thing to any holiday that I would celebrate is Oktoberfest... The marriage of King Ludwig and Therese.

      But I still work those days too :/
      Michael Larabel
      http://www.michaellarabel.com/

      Comment


      • #43
        It's working super fast now in Mexico (was unusable yesterday for the whole day & evening)
        Editor also work now.

        Did you changed something Michael

        Comment


        • #44
          Originally posted by RavFX View Post
          It's working super fast now in Mexico (was unusable yesterday for the whole day & evening)
          Editor also work now.

          Did you changed something Michael
          Didn't change anything with regards to the editor.
          Michael Larabel
          http://www.michaellarabel.com/

          Comment


          • #45
            Originally posted by Michael View Post

            Closest thing to any holiday that I would celebrate is Oktoberfest... The marriage of King Ludwig and Therese.

            But I still work those days too :/
            That is all well and good but you should take time off at least once in a while.

            Comment


            • #46
              Seems to be working just fine for me, here in NY. That is this morning and yesterday. Running Fedora 32 with Firefox on Wayland so if there are issues they should be popping up on this install. More importantly the site has been fast since start up while I've been using a Cell connection for networking. Rather snappy actually.

              I'm actually wondering if people are having troubles with caching either locally or some place between your servers and their box.

              Comment


              • #47
                Michael

                Do you have any numbers on how much the performance dropped over time due to mitigations alone on your existing intel servers?

                Comment


                • #48
                  Originally posted by ermo View Post
                  MichaelDo you have any numbers on how much the performance dropped over time due to mitigations alone on your existing intel servers?
                  Hmm... searching the article database for "mitigations", these seem most relevant:

                  Comment


                  • #49
                    Michael for what it's worth, everything is fast now for me. Especially the forum is a lot faster than before the upgrade. Prost!

                    Comment


                    • #50
                      Still performing well for me after that one very slow period yesterday.

                      Comment

                      Working...
                      X