Announcement

Collapse
No announcement yet.

Strange Testing Results

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange Testing Results

    I posted this on Nvidia Dev Talk forums a while ago and got no response. So here it goes

    Iam on Ubuntu 16.04.2 with a GTX 770 using NVIDIA 375.39 repackaged (I'm told there is 0 code changes, just packaged for easier install) from the "official" unofficial Graphics Driver PPA located here: https://launchpad.net/~graphics-driv...ive/ubuntu/ppa

    The PPA owner told me to post here about this issue after my email correspondence.

    When I was using 375.26 I had no problems with my test results. I have a comparison between 375.26 and 378.09 here: https://openbenchmarking.org/result/...BLOM-TEMJIN891

    From that, you can see that 375.26 had very good frame rates across the board. While testing 378.09 I had pretty bad performance. What's interesting if you notice though, my clocks don't seem right when I ran 378.09.

    I went down to 375.39 and did the same test. https://openbenchmarking.org/result/...BLOM-TEMJIN345
    Here it's just like 378.09 but this time the clocks are read normally. Performance is still bad.

    I thought this was really strange so I purged the driver packages (every NVIDIA thing I could find I had installed) then rebooted, then reinstalled, then rebooted, then ran my test. Here was the result: https://openbenchmarking.org/result/...BLOM-TEMJIN720

    Same exact numbers. I noticed they had an update to 375.39 but I think it was just a version change since 16.04.2 came out. This is the result: https://openbenchmarking.org/result/...BLOM-TEMJIN345

    Here's the weird part though. If I run my test suite with JUST Unigine Valley the performance doubles and is very similar to my good 375.26 results! https://openbenchmarking.org/result/...BLOM-TEMJIN351

    How does this make any sense? Does anyone have any ideas? Is the GPU not clocking correctly when going from test suite to test suite? Is 375.29 a magical driver for me or did upgrading it to 378.09 do something bad?
Working...
X