Announcement

Collapse
No announcement yet.

stream benchmark fails

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • stream benchmark fails

    hi,
    this is my first post in the forum, im kind of new to linux and pts.

    pts/stream-1.3.1 installs, but when benchmarking every test results in "The test exited with a non-zero exit status." and in the end with:

    The following tests failed to properly run:
    - pts/stream-1.3.1: Type: Copy
    - pts/stream-1.3.1: Type: Scale
    - pts/stream-1.3.1: Type: Triad
    - pts/stream-1.3.1: Type: Add

    there is no logfile in ~/.phoronix-test-suite/installed-tests/pts/stream-1.3.1

    if one tells me how to provide additional info, i will do that....
    thanks in advance
    misc11


    Hardware:
    Processor: Intel Pentium 4 3.00GHz @ 2.99GHz (2 Cores), Motherboard: IBM, Chipset: Intel 82945G/GZ/P/PL + ICH7, Memory: 1024MB, Disk: 40GB Seagate ST3402112AS, Graphics: Intel 82945G/GZ IGP 256MB, Audio: Analog Devices AD1981, Monitor: S24B350, Network: Intel 82573E Gigabit

    Software:
    OS: LinuxMint 18.1, Kernel: 4.8.0-34-generic (x86_64), Desktop: Xfce 4.12, Display Server: X Server 1.18.4, Display Driver: intel 2.99.917, OpenGL: 2.1 Mesa 17.1.0-devel- padoka PPA Gallium 0.4, Vulkan: 1.0.3, Compiler: GCC 5.4.0 20160609, File-System: ext4, Screen Resolution: 1920x1080

  • #2
    i tried older verions of stream:
    in 1.3.0 the tests fail just as in 1.3.1
    but in 1.2.0 the benchmarks pass

    Comment

    Working...
    X