Announcement

Collapse
No announcement yet.

why the test failed?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bigapple
    started a topic why the test failed?

    why the test failed?

    Hi,
    I installed PTS4.0 succeed.
    I try to run the test (pts/network-loopback), but it is failed.

    output infomation :

    Loopback TCP Network Performance:
    pts/network-loopback-1.0.0
    Test 1 of 1
    Estimated Trial Run Count: 3
    Estimated Time To Completion: 13 Minutes
    Started Run 1 @ 17:19:56
    The test exited with a non-zero exit status.
    Started Run 2 @ 17:20:02
    The test exited with a non-zero exit status.
    Started Run 3 @ 17:20:04
    The test exited with a non-zero exit status.

    Test Results:

    Average: 0 Seconds
    This test failed to run properly.

    The following tests failed to properly run:

    - pts/network-loopback-1.0.0: Time To Transfer 10GB Via Loopback

    How should I do?
    thanks a lot!

  • bigapple
    replied
    Originally posted by crazycheese View Post
    Can you ping yourself, ie ping 127.0.0.1?
    Yes, I can.

    [email protected]:~$ ping 127.0.0.1
    PING 127.0.0.1 (127.0.0.1) 56(84) bytes of data.
    64 bytes from 127.0.0.1: icmp_req=1 ttl=64 time=0.162 ms
    64 bytes from 127.0.0.1: icmp_req=2 ttl=64 time=0.057 ms
    64 bytes from 127.0.0.1: icmp_req=3 ttl=64 time=0.070 ms
    ^C
    --- 127.0.0.1 ping statistics ---
    3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 1998ms
    rtt min/avg/max/mdev = 0.057/0.096/0.162/0.047 ms

    Leave a comment:


  • crazycheese
    replied
    Can you ping yourself, ie ping 127.0.0.1?

    Leave a comment:


  • bigapple
    replied
    Originally posted by crazycheese View Post
    check if you have loopback interface (127.0.0.1 or ip6 variant) via ifconfig and have at least network card installed.
    my network card is ok.

    [email protected]:/# ifconfig
    eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1b:ff:49:d4:22
    UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:1000
    RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)
    Interrupt:5 Memory:48100000-48120000

    eth2 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1b:ff:49:d4:23
    inet addr:172.17.109.31 Bcast:172.17.111.255 Mask:255.255.252.0
    inet6 addr: fe80::21b:ffff:fe49:d423/64 Scope:Link
    UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:22807 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:202 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:1000
    RX bytes:3025951 (2.8 MiB) TX bytes:27184 (26.5 KiB)
    Interrupt:6 Memory:48300000-48320000

    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
    inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

    Leave a comment:


  • crazycheese
    replied
    check if you have loopback interface (127.0.0.1 or ip6 variant) via ifconfig and have at least network card installed.

    Leave a comment:

Working...
X