Announcement

Collapse
No announcement yet.

Test failed to run properly

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Test failed to run properly

    Hi,

    I have installed
    1) pts/build-linux-kernel
    2) pts/systester
    3) pts/stresscpu2

    When i run the above tests in my working platform (Intel Atom E660, Linux Fedora Core 14), there are no results captured and it says:

    The test did not produce a result.
    Final: 0

    The following tests failed to properly run:


    Anyone knows what's missing?

    Thanks in advance.

  • #2
    Test failed to run properly

    I also had this happen running pts/x11perf. I also couldn't run pts/apitrace on the same machine. I was able to run pts/x11perf on my linux mint however.

    Comment


    • #3
      What version of PTS are you using? If you are running 4.6 or newer there should be better diagnostics.
      Michael Larabel
      http://www.michaellarabel.com/

      Comment


      • #4
        pts/systester the result is vain

        my phoronix-test-suite is 4.8.3
        hello,I have someproblems about pts/systester.

        in result-defined.xml
        <?xml version="1.0"?>
        <!--Phoronix Test Suite v3.0.0a3 (Iveland) [ http://www.phoronix-test-suite.com/ ]-->
        <PhoronixTestSuite>
        <ResultsParser>
        <OutputTemplate>22 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
        <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
        <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
        </ResultsParser>
        <ResultsParser>
        <OutputTemplate>21 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
        <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
        <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
        </ResultsParser>
        </PhoronixTestSuite>

        ---------------------------------------------------------------------------------------------
        <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> ?
        when I ran this test, the result line is vain ;

        when i ran phoronix-test-suite debug-run systester ,
        I can read the debug-message above :
        -------------------------------------------------------------------------------------------
        Operating mode: Bench
        Calculating 4194304 digits of pi
        -----------------------------------------
        Turn: 1 Errors: 0 Threads: 1
        Running For: 0.000s ChkErr: 0
        Failed After: No fail yet
        -----------------------------------------
        Loop Digits State Time
        ---------------------------------
        0 1 N/A 3.258s
        1 2 N/A 4.980s
        2 4 N/A 7.052s
        3 8 N/A 9.127s
        4 16 N/A 11.198s
        5 32 N/A 13.271s
        6 64 N/A 15.352s
        7 128 N/A 17.753s
        8 256 N/A 20.132s
        9 512 N/A 22.510s
        10 1K N/A 24.910s
        11 2K N/A 27.311s
        12 4K N/A 29.712s
        13 8K N/A 32.113s
        14 16K N/A 34.515s
        15 32K N/A 36.920s
        16 64K N/A 39.324s
        17 128K N/A 41.685s
        18 256K N/A 44.046s
        19 512K N/A 46.390s
        20 1M N/A 48.710s
        21 2M N/A 50.969s
        22 4M N/A 53.338s
        Checksum validation...Gauss PASSED!!!

        Result Line:
        Test Result Value:

        ----------------------------------------------------------------------
        why ?
        I think the " <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> " should be changed to " <LineAfterHint>Checksum validation...</LineAfterHint>" 。
        I change this,but this test-result is also vain .
        i feel fuzzle.
        thanks for your reply.

        Comment


        • #5
          pts/systester the result is vain

          Originally posted by Michael View Post
          What version of PTS are you using? If you are running 4.6 or newer there should be better diagnostics.
          hello,I have someproblems about pts/systester.

          in pts/systester*/result-defined.xml
          <?xml version="1.0"?>
          <!--Phoronix Test Suite v3.0.0a3 (Iveland) [ http://www.phoronix-test-suite.com/ ]-->
          <PhoronixTestSuite>
          <ResultsParser>
          <OutputTemplate>22 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
          <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
          <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
          </ResultsParser>
          <ResultsParser>
          <OutputTemplate>21 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
          <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
          <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
          </ResultsParser>
          </PhoronixTestSuite>

          ---------------------------------------------------------------------------------------------
          <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> ?
          when I ran this test, the result line is vain ;

          when i ran phoronix-test-suite debug-run systester ,
          I can read the debug-message above :
          -------------------------------------------------------------------------------------------
          Operating mode: Bench
          Calculating 4194304 digits of pi
          -----------------------------------------
          Turn: 1 Errors: 0 Threads: 1
          Running For: 0.000s ChkErr: 0
          Failed After: No fail yet
          -----------------------------------------
          Loop Digits State Time
          ---------------------------------
          0 1 N/A 3.258s
          1 2 N/A 4.980s
          2 4 N/A 7.052s
          3 8 N/A 9.127s
          4 16 N/A 11.198s
          5 32 N/A 13.271s
          6 64 N/A 15.352s
          7 128 N/A 17.753s
          8 256 N/A 20.132s
          9 512 N/A 22.510s
          10 1K N/A 24.910s
          11 2K N/A 27.311s
          12 4K N/A 29.712s
          13 8K N/A 32.113s
          14 16K N/A 34.515s
          15 32K N/A 36.920s
          16 64K N/A 39.324s
          17 128K N/A 41.685s
          18 256K N/A 44.046s
          19 512K N/A 46.390s
          20 1M N/A 48.710s
          21 2M N/A 50.969s
          22 4M N/A 53.338s
          Checksum validation...Gauss PASSED!!!

          Result Line:
          Test Result Value:

          ----------------------------------------------------------------------
          why ?
          I think the " <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> " should be changed to " <LineAfterHint>Checksum validation...</LineAfterHint>" 。
          I change this,but this test-result is also vain .
          i feel fuzzle.
          thanks for your reply.

          Comment


          • #6
            Originally posted by gml96 View Post
            hello,I have someproblems about pts/systester.

            in pts/systester*/result-defined.xml
            <?xml version="1.0"?>
            <!--Phoronix Test Suite v3.0.0a3 (Iveland) [ http://www.phoronix-test-suite.com/ ]-->
            <PhoronixTestSuite>
            <ResultsParser>
            <OutputTemplate>22 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
            <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
            <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
            </ResultsParser>
            <ResultsParser>
            <OutputTemplate>21 4M N/A #_RESULT_#</OutputTemplate>
            <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint>
            <StripResultPostfix>s</StripResultPostfix>
            </ResultsParser>
            </PhoronixTestSuite>

            ---------------------------------------------------------------------------------------------
            <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> ?
            when I ran this test, the result line is vain ;

            when i ran phoronix-test-suite debug-run systester ,
            I can read the debug-message above :
            -------------------------------------------------------------------------------------------
            Operating mode: Bench
            Calculating 4194304 digits of pi
            -----------------------------------------
            Turn: 1 Errors: 0 Threads: 1
            Running For: 0.000s ChkErr: 0
            Failed After: No fail yet
            -----------------------------------------
            Loop Digits State Time
            ---------------------------------
            0 1 N/A 3.258s
            1 2 N/A 4.980s
            2 4 N/A 7.052s
            3 8 N/A 9.127s
            4 16 N/A 11.198s
            5 32 N/A 13.271s
            6 64 N/A 15.352s
            7 128 N/A 17.753s
            8 256 N/A 20.132s
            9 512 N/A 22.510s
            10 1K N/A 24.910s
            11 2K N/A 27.311s
            12 4K N/A 29.712s
            13 8K N/A 32.113s
            14 16K N/A 34.515s
            15 32K N/A 36.920s
            16 64K N/A 39.324s
            17 128K N/A 41.685s
            18 256K N/A 44.046s
            19 512K N/A 46.390s
            20 1M N/A 48.710s
            21 2M N/A 50.969s
            22 4M N/A 53.338s
            Checksum validation...Gauss PASSED!!!

            Result Line:
            Test Result Value:

            ----------------------------------------------------------------------
            why ?
            I think the " <LineBeforeHint>Checksum validation...</LineBeforeHint> " should be changed to " <LineAfterHint>Checksum validation...</LineAfterHint>" 。
            I change this,but this test-result is also vain .
            i feel fuzzle.
            thanks for your reply.
            Hi so this change doesn't help you for getting a result?
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #7
              I am also facing the same problem using the latest version of PTS.

              Can any body help? below is the details of my test.


              ================================================== ==============================
              Phoronix Test Suite v6.6.1
              If desired, enter a new description below to better describe this result set / system configuration under test.
              Press ENTER to proceed without changes.
              ================================================== ==============================

              Current Description: Xen HVM domU 4.6.1-xs125300 testing on Ubuntu 16.04 via the Phoronix Test Suite.

              New Description:

              Sensors To Be Logged:
              - CPU Usage (Summary)

              ========================================
              SysTester (Run 1 of 1)
              ========================================


              Test Run Command: cd /home/hafizpcmain/.phoronix-test-suite/installed-tests/pts/systester-1.0.0/ && ./systester-cli -gausslg 4M -threads 8 2>&1


              System Stability Tester. CLI Version 1.1.0.
              Distributed under the terms of the GPL v2.
              Type -help for command line options.
              http://systester.sourceforge.net

              Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2620 0 @ 2.00GHz
              Running Linux x86_64 at 2000 MHz
              System memory: 1975 MB
              Hardware Threads: 7
              GMP version: GMP 6.1.0
              Compiled for 64 bit environments

              Operating mode: Bench
              Calculating 4194304 digits of pi
              -----------------------------------------
              Turn: 1 Errors: 0 Threads: 8
              Running For: 0.000s ChkErr: 0
              Failed After: No fail yet
              -----------------------------------------
              Loop Digits State Time
              ---------------------------------
              0 1 N/A 1.203s
              1 2 N/A 1.959s
              2 4 N/A 2.899s
              3 8 N/A 3.933s
              4 16 N/A 4.843s
              5 32 N/A 5.793s
              6 64 N/A 6.744s
              7 128 N/A 7.736s
              8 256 N/A 8.732s
              9 512 N/A 9.648s
              10 1K N/A 10.629s
              11 2K N/A 11.578s
              12 4K N/A 12.583s
              13 8K N/A 13.606s
              14 16K N/A 14.610s
              15 32K N/A 15.635s
              16 64K N/A 16.659s
              17 128K N/A 17.631s
              18 256K N/A 18.655s
              19 512K N/A 19.700s
              20 1M N/A 20.712s
              21 2M N/A 21.673s
              22 4M N/A 22.366s
              Checksum validation...Gauss PASSED!!!


              Result Parsing Line Before Hint: Checksum validation...


              Result Line:



              Result Parsing Line Before Hint: Checksum validation...


              Result Line:



              Test Result Value:


              The test run did not produce a result.


              Log File At: /home/hafizpcmain/.phoronix-test-suite/installed-tests/pts/systester-1.0.0/systester-1.0.0-1485061824-1.log


              ################################################## ##############################
              SysTester:
              Algorithm Choice: Gauss-Legendre algorithm - Digits To Calculate: 4 Million Digits - Number of Threads: 8 threads


              Average: 0 Seconds
              ################################################## ##############################



              The following tests failed to properly run:

              - pts/systester-1.0.0: Algorithm Choice: Gauss-Legendre algorithm - Digits To Calculate: 4 Million Digits - Number of Threads: 8 threads



              Finishing System Sensor Monitoring Process

              Comment

              Working...
              X