Announcement

Collapse
No announcement yet.

Benchmark - Rise of the Tomb Raider 1.0.2 - Not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Benchmark - Rise of the Tomb Raider 1.0.2 - Not working

    Dear all,
    I figured that my Rise of the Tomb Raider 1.0.2 benchmark just won't work , regardless of what I try. So I stick to v1.0.1 which works out of the box.

    I do not know who is the best person to fix this.
    But I certainly can reproduce the below behaviour at will (with and without debug) if you want more details (like the debug files?).

    for now, If you want more details:
    With pts/riseofthetombraider-1.0.2
    it installs without errors, but digging in the "install.log", one can read:
    [...]Steam client's requirements are satisfied
    WARNING: Using default/fallback debugger launch
    /home/chris/.steam/debian-installation/ubuntu12_32/steam -nominidumps -nobreakpad steam://run/391220
    /home/chris/.phoronix-test-suite/test-profiles/pts/riseofthetombraider-1.0.2/install.sh: line 53: /proc//environ: No such file or directory
    RiseOfTheTombRaider: no process found
    On Launch: it tries to install Steam in its pts directory! Then with this new Steam instance , it will ask to redownload the game. (which I did , but it still didn't help)

    With pts/riseofthetombraider-1.0.1
    it installs correctly (no errors whatsoever)
    It launches "my" Steam instance and the game with the benchmark (one can see the -benchmark option in the advanced options of the launcher)
    the results are correctly parsed. Happy end.

    Cheers all
    Chris
    Note: I am on XPS13 with Ubuntu 20.04. and Phoronix Test Suite v10.2.0
Working...
X