Announcement

Collapse
No announcement yet.

No mipmaps with HD3850 in Compiz

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No mipmaps with HD3850 in Compiz

    Am I the only one who can't get mipmaps to work under Compiz?

    http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1235

    All my other cards (9800pro, x800gto, 200m) using the latest drivers have no problems displaying mipmaps, while the two hd3850s I have fail to do so.

  • #2
    *shrugs* - I still can't get around the checkerboard of doom

    Comment


    • #3
      I ask because I can't find any other report on the issue. Not even on the Compiz forums. Surely there are people running these cards and Compiz. Most important, is it a known issue and if so will it be fixed?


      Comment


      • #4
        My HD4850 does the same thing using fglrx, white, instead of meaningful texture.

        Comment


        • #5
          If works with my 3850. Well, the icons in the switch applet are a white square too, but the window contents are displayed correctly in both the switch applet and the taskbar previews (and I have the mipmap options checked).

          Comment


          • #6
            Originally posted by Melcar View Post
            I ask because I can't find any other report on the issue. Not even on the Compiz forums. Surely there are people running these cards and Compiz. Most important, is it a known issue and if so will it be fixed?
            I've noted it a couple of times - one here.

            http://www.phoronix.com/forums/showp...66&postcount=2

            Comment


            • #7
              What is the best way to reproduce this ? The bugzilla ticket doesn't say, and the link seems to talk about the fullscreen/window issue not mipmaps.

              Is the mipmap issue related to the discussion about thumbnails and alt-tab ?
              Test signature

              Comment


              • #8
                Originally posted by bridgman View Post
                What is the best way to reproduce this ? The bugzilla ticket doesn't say, and the link seems to talk about the fullscreen/window issue not mipmaps.

                Is the mipmap issue related to the discussion about thumbnails and alt-tab ?

                I'm using Compiz 0.7.4. Just turn on mipmaps on any of the effects that support them (window previews, expo, desktop cube, etc) and instead of the texture display you will get that white background.
                This same machine with the same software/drivers, but using different cards (x800gto for example), does not have this problem.

                Comment


                • #9
                  OK, thanks. I wasn't looking for mipmaps in the individual effects.
                  Test signature

                  Comment


                  • #10
                    Yaeh, all of the effects that use mipmaps display this behavior:


                    (desktop cube effect)

                    By the way, the machine I'm running has a standard Hardy 64bit installation.

                    Comment

                    Working...
                    X