Announcement

Collapse
No announcement yet.

ati catalyst 10.6 released

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #41
    Originally posted by emergence View Post
    Yeah, same exact model.
    Ooh, that doesn't sound good.

    Can you confirm they're both at the same refresh rate via the screens own menu systems?

    Comment


    • #42
      I seem to be having some strange issues with this new driver.

      When running sacred overworld with wine the letter W or Y looks completely white like a brick, the letter picked seems to be random.

      This doesn't happen with Catalyst 10.5. I couldn't find anywhere else where something like this happens in my everyday use, but I'll keep looking.

      (Sorry for my bad English)

      Comment


      • #43
        Looking good for me except that googleearth crashes on startup:

        Stacktrace from glibc:
        /usr/lib32/googleearth/googleearth-bin[0x805caa6]
        [0xf777e400]
        /lib32/libc.so.6(abort+0x182)[0xf5a29d52]
        /lib32/libc.so.6(__assert_fail+0xf8)[0xf5a1f788]
        /usr/lib32/libX11.so.6(_XReply+0x322)[0xf52dd1d2]
        /usr/lib32/libGL.so.1(AtiCallFGLComposite+0xf5)[0xf4cff88b]

        Anyone else having this trouble? I'm running Ubuntu 10.4 and problem occurs whether or not Compiz is enabled.

        Comment


        • #44
          Originally posted by alphacrucis2 View Post
          Looking good for me except that googleearth crashes on startup:

          Stacktrace from glibc:
          /usr/lib32/googleearth/googleearth-bin[0x805caa6]
          [0xf777e400]
          /lib32/libc.so.6(abort+0x182)[0xf5a29d52]
          /lib32/libc.so.6(__assert_fail+0xf8)[0xf5a1f788]
          /usr/lib32/libX11.so.6(_XReply+0x322)[0xf52dd1d2]
          /usr/lib32/libGL.so.1(AtiCallFGLComposite+0xf5)[0xf4cff88b]

          Anyone else having this trouble? I'm running Ubuntu 10.4 and problem occurs whether or not Compiz is enabled.
          OK the problem appears to be that I followed the Ubuntu binary driver howto which it appears missed something in the install. Not sure why only googleearth was affected as Stellarium was fine. Tried reinstalling Catalyst 10.6 via the method in the AMD instructions on the web site and googleearth is now happy.

          Comment


          • #45
            Very impressed with this release. 2D is snappy (was like using the VESA driver when I was on 10.4!), and my Source games work in Wine again! (a fix from 10.5 I believe)

            Comment


            • #46
              Originally posted by ZedDB View Post
              Besides that they still haven't fixed the huge performance drop in HoN that came with 10.5... I wonder if 5xxx owners still crash...
              I'll tell you in about 15min, if it crashs or not.

              Comment


              • #47
                It still crashes with a segmentation fault.

                Comment


                • #48
                  My own reaction, running a 4850 with compositing enabled on a 1.6.5 Xorg server:

                  One DEFINITE improvement is found when switching workspace: I have 4, and at least 3 have many windows open in them at all time. In 10.4, switching to a full workspace could take up to 5 seconds. Now, it takes 1.

                  Resizing windows isn't extremely smooth yet (it may even leave artefacts behind), but it's definitely faster now.

                  Video Vsync still doesn't seem to work when compositing is active, but it's cleaner (in 10.4, I would sometimes have a sort of messed up checkerboard pattern around the tear; it's more linear now) which makes it less troublesome.

                  Comment


                  • #49
                    crashes on startup on openSUSE 11.2/x86_64

                    Hmm, catalyst 10.6 crashes xserver on my notebook on switch to runlevel 5 after reboot. openSUSE 11.2/x86_64 with ATI Radeon HD 3650 on a Dell Studio 1737.

                    0: /usr/bin/Xorg(xorg_backtrace+0x26) [0x4ef6f6]
                    1: /usr/bin/Xorg(xf86SigHandler+0x6f) [0x48942f]
                    2: /lib64/libc.so.6 [0x7fdbe48bf560]
                    3: /usr/bin/Xorg(StringToBusType+0x28) [0x47f218]
                    4: /usr/bin/Xorg(xf86ParsePciBusString+0x35) [0x4829c5]
                    5: /usr/bin/Xorg(xf86ComparePciBusString+0x2e) [0x482c3e]
                    6: /usr/lib64/xorg/modules//drivers/fglrx_drv.so(atiddxProbe+0x8b3) [0x7fdbe2c032c3]
                    7: /usr/bin/Xorg(xf86CallDriverProbe+0xd9) [0x46c8f9]
                    8: /usr/bin/Xorg(InitOutput+0x2ff) [0x46dd4f]
                    9: /usr/bin/Xorg(main+0x1fe) [0x4337ae]
                    10: /lib64/libc.so.6(__libc_start_main+0xfd) [0x7fdbe48aba7d]
                    11: /usr/bin/Xorg [0x432de9]

                    Full details at:
                    http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1836

                    Catalyst 10.5 worked without a single glitch ...

                    Comment


                    • #50
                      Originally posted by mugginz View Post
                      Ooh, that doesn't sound good.

                      Can you confirm they're both at the same refresh rate via the screens own menu systems?
                      Double-checked just now, both are at 60hz.

                      Comment

                      Working...
                      X