Announcement

Collapse
No announcement yet.

AMD catalyst 10.9 has been released

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • wall
    started a topic AMD catalyst 10.9 has been released

    AMD catalyst 10.9 has been released

    available at the usual place

  • Qaridarium
    replied
    Originally posted by foutrelis View Post
    It's exactly the same situation with the native 64bit Flash plugin. And it's not just Flash either; it has occurred with smplayer a few times, although in this case it's not reproducible always like Flash.
    i just pointet out that the 64bit one do have less bugs.

    yes maybe a driver bug but be sure Flash is crap if something goes wrong with flash most of the time its OK because just Flash...

    you can not set the bugfree unix/linux standart for flash.. you know its adobe.. they can't ;-)

    Leave a comment:


  • foutrelis
    replied
    Originally posted by Qaridarium View Post
    just drop the 32bit flash the nativ 64bit one do have less bugs.
    It's exactly the same situation with the native 64bit Flash plugin. And it's not just Flash either; it has occurred with smplayer a few times, although in this case it's not reproducible always like Flash.

    Leave a comment:


  • Qaridarium
    replied
    Originally posted by foutrelis View Post
    I think I'm experiencing the same issue. I filed a bug report at http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1913 but haven't received a reply yet. Before reporting this as a bug, I asked on the Arch forums if anyone was able to reproduce this issue, but yours is the only similar report.

    Have you by any chance found an explanation of what's wrong and/or maybe a solution?
    i now creat an accound on this page "http://ati.cchtml.com/" to confirm this bug for you.

    only know catalyst version "10.5 ,10,6, pre10,5" for this page there is no difference for 10.8 or 10.9

    Leave a comment:


  • Qaridarium
    replied
    Originally posted by foutrelis View Post
    I think I'm experiencing the same issue. I filed a bug report at http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1913 but haven't received a reply yet. Before reporting this as a bug, I asked on the Arch forums if anyone was able to reproduce this issue, but yours is the only similar report.

    Have you by any chance found an explanation of what's wrong and/or maybe a solution?
    just drop the 32bit flash the nativ 64bit one do have less bugs.

    Leave a comment:


  • srbungle
    replied
    i solved like anomalydetected said

    downgrade to kernel 2.6.32-23 and works ati 10.9

    thanks!

    Leave a comment:


  • bridgman
    replied
    There is definitely a problem with the new 2.6.32-x kernel and fglrx. Not sure yet what the final resolution will be.

    Leave a comment:


  • anomalydetected
    replied
    Originally posted by srbungle View Post
    hi,
    and now i cant install any version of fglrx, 10.7, ubuntu repository, xteam, always same error

    ubuntu 10.04 x64
    Radeon HD 4870


    any suggestion? help?

    (sorry for my very very bad english)

    thanks
    I had the same problem and was going nuts. Found it to be an issue with linux kernel 2.6.32-24 (which made it's way to the Ubuntu repositories a few days ago - you probably just got it while running updates). I rolled back to 2.6.32-23 and now I can install any version of Catalyst again, including the new 10.9 (fglrx 8.771).

    Just install the following from Synaptic:
    linux-headers-2.6.32-23
    linux-headers-2.6.32-23-generic
    linux-image-2.6.32-23-generic

    It should update grub for you automatically. Next time you reboot, you should presented an option for which kernel you'd like to use. Select the -23 version and install Catalyst again. It shoudld work now.

    You can either leave -24 there for now or remove it. I would also install StartupManager from synaptic to help you manage grub if you are going to keep several images to boot to.

    Hope that helps! Frustrated the hell outta me for a bit.

    Leave a comment:


  • foutrelis
    replied
    Originally posted by Qaridarium View Post
    10.8 can handle the standart 32 bit flash in 10.04 kubuntu and the 10.9 goes down if you switch from fullscreen to windows mode only strg+alt+f1 and after that strg+alt+f7 brings the screen back.
    I think I'm experiencing the same issue. I filed a bug report at http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=1913 but haven't received a reply yet. Before reporting this as a bug, I asked on the Arch forums if anyone was able to reproduce this issue, but yours is the only similar report.

    Have you by any chance found an explanation of what's wrong and/or maybe a solution?

    Leave a comment:


  • srbungle
    replied
    hi,
    i try install ati 10.9 at ubuntu 10.04 (2.6.32-24-generic) x64 and didnt work

    follow howto from cchtml.com and when
    first uninstall 10.8 then

    dpkg -i fglrx*.deb

    i have this errors:

    Selecting previously deselected package fglrx.
    (Reading database ... 161494 files and directories currently installed.)
    Unpacking fglrx (from fglrx_8.771-0ubuntu1_amd64.deb) ...
    Selecting previously deselected package fglrx-amdcccle.
    Unpacking fglrx-amdcccle (from fglrx-amdcccle_8.771-0ubuntu1_amd64.deb) ...
    Selecting previously deselected package fglrx-dev.
    Unpacking fglrx-dev (from fglrx-dev_8.771-0ubuntu1_amd64.deb) ...
    Selecting previously deselected package fglrx-modaliases.
    Unpacking fglrx-modaliases (from fglrx-modaliases_8.771-0ubuntu1_amd64.deb) ...
    Setting up fglrx (2:8.771-0ubuntu1) ...
    update-alternatives: using /usr/lib/fglrx/ld.so.conf to provide /etc/ld.so.conf.d/GL.conf (gl_conf) in auto mode.
    update-initramfs: deferring update (trigger activated)
    Loading new fglrx-8.771 DKMS files...
    First Installation: checking all kernels...
    Building only for 2.6.32-24-generic
    Building for architecture x86_64
    Building initial module for 2.6.32-24-generic

    Error! Bad return status for module build on kernel: 2.6.32-24-generic (x86_64)
    Consult the make.log in the build directory
    /var/lib/dkms/fglrx/8.771/build/ for more information.
    dpkg: error processing fglrx (--install):
    subprocess installed post-installation script returned error exit status 10
    dpkg: dependency problems prevent configuration of fglrx-amdcccle:
    fglrx-amdcccle depends on fglrx; however:
    Package fglrx is not configured yet.
    dpkg: error processing fglrx-amdcccle (--install):
    dependency problems - leaving unconfigured
    dpkg: dependency problems prevent configuration of fglrx-dev:
    fglrx-dev depends on fglrx; however:
    Package fglrx is not configured yet.
    dpkg: error processing fglrx-dev (--install):
    dependency problems - leaving unconfigured
    Setting up fglrx-modaliases (2:8.771-0ubuntu1) ...
    Processing triggers for ureadahead ...
    Processing triggers for man-db ...
    Processing triggers for python-gmenu ...
    Rebuilding /usr/share/applications/desktop.en_US.utf8.cache...
    Processing triggers for initramfs-tools ...
    update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-2.6.32-24-generic
    Processing triggers for python-support ...
    Errors were encountered while processing:
    fglrx
    fglrx-amdcccle
    fglrx-dev



    and now i cant install any version of fglrx, 10.7, ubuntu repository, xteam, always same error

    ubuntu 10.04 x64
    Radeon HD 4870


    any suggestion? help?

    (sorry for my very very bad english)

    thanks

    Leave a comment:

Working...
X