Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Savage 2 Ships For Linux

  1. #11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,385

    Default

    Malikith, could you pls point me to a forum thread ? I did some searching but just ran across windows users.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    Malikith, could you pls point me to a forum thread ? I did some searching but just ran across windows users.
    http://forums.s2games.com/showthread.php?t=9649

    "Known Issues Without Workaroudns

    Shader issues on ATI cards end up with a number of models being invisible. We will get a patch out as soon as this issue is resolved."

    Yes this is a fact. All tested ATi cards in linux have this problem. As of now you got to have a nvidia card if you want to play...
    Hope this gets resolved soon.
    Last edited by ZedDB; 03-26-2008 at 05:14 PM.

  3. #13
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    MN, United States
    Posts
    285

    Default

    Quote Originally Posted by bridgman View Post
    Malikith, could you pls point me to a forum thread ? I did some searching but just ran across windows users.
    Thanks for posting the link to the thread ZedDB.

    I also took a screenshot of the problem, I use a AGP x1600XT:

    The Full Resolution Screenshot

    You will also notice theres some other small corruption going on, like you can see the "skybox", or at least, the part that forms it as a box.
    Last edited by Malikith; 03-26-2008 at 05:36 PM.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Austria
    Posts
    134

    Default

    Thanks for posting the link.

    I've also run into two problems mentioned under "Known Issues With Workarounds" but on a nvidia card.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    97

    Default

    Malikith:

    According to http://forums.s2games.com/showthread.php?t=9649 , The skybox seams will appear when texture filtering is enabled.

    Unfortunately I haven't been able to try out the game as of yet. I am not yet an adept at installing from .bin . Although I can expect the game to have problems as I am using fglrx. I'm also experiencing problems with other games as well (Nexuiz, doom3 linux) where the whole system freezes completely. ctrl-alt-bckspc does nothing. The mouse cursor still displays however.... Strangely enough.... Once I reboot, the system won't go through POST. After detecting HDD's, it hangs. I'm using a Ubuntu 8.04 (Ya ya I know, it's Beta software) Asus M3A32-MVP Deluxe WiFi mobo, Sapphire HD3650 512 DDR2 VGA. I was thinking of kicking the dirt in Bridgman's corner and see if he can confirnm anything or see where he'll kick it himself :

    EDIT: Oh ya, I'm using 1280x720 resolution with 1 CRT (Looks weird) and 1 56" Samsung DLP TV (Looks grrrrrrreat (Lumberg style))

    EDIT#2: Composite desktop has no effect on this. It happens regardless of whether Compiz is on or off.

    EDIT#3 while I'm at it: There are also problems with Firefox + Adobe Flash + Video (youtube)
    The video will Freeze the windows. Though firefox is still kind of responsive, the page goes out of commission until I force quit. Then it crashes. Other times the browser will just close really fast. This happens on Both Firefox 2 and 3 beta.
    EDIT to this EDIT: This was fixed by enabling xv

    Other than that, the system performs very excellently. I can't wait until the support is mature enough for everything to work as intended. Things are progressing nicely!
    Last edited by BlueKoala; 04-02-2008 at 03:21 AM.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    MN, United States
    Posts
    285

    Default

    Yeah I'm not surprised about the skybox issue with anisotropic filtering enabled. I've seen other games in the past do similar things on various video cards both nVidia and ATI.

    As far as gaming on Ubuntu 8.04 beta, I haven't had any issues, but I have had an occasional freeze with the Firefox 3 beta which then I have to kill Firefox off. I assume most of these issues should be cleared up within the next 30 days. I haven't had anything that has been a show stopper.

    But when it comes to Savage 2 I do have some issues, just graphically. If a new Savage 2 patch comes out soon along with Catalyst 8.04 next month, I think things should run well. I'd really like to try this game out the way its supposed to be.

  7. #17
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/hell
    Posts
    297

    Default

    is already there a gentoo ebuild for the ful game or just for the demo?

  8. #18
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,046

    Default

    Quote Originally Posted by Vighy View Post
    is already there a gentoo ebuild for the ful game or just for the demo?
    The demo IS the full game- you just don't get all the features or full servers access if you don't buy and after 5 hours it does something to cripple things a bit further on the game.

  9. #19
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/hell
    Posts
    297

    Default

    Quote Originally Posted by Svartalf View Post
    The demo IS the full game- you just don't get all the features or full servers access if you don't buy and after 5 hours it does something to cripple things a bit further on the game.
    mhh ok... but no ebuild then!? :-D

  10. #20
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    677

    Default

    Erm, no, it's a commercial installer on it's own...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •