Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: Playing With GTK/Qt5/SDL/EFL On Wayland 1.2

  1. #31
    Join Date
    May 2012
    Posts
    782

    Default

    Hi,
    can you please comment on why in this latest release "apt-cache policy libwayland0" (or so I recall the command) reports version 1.0.5 instead of 1.2?

  2. #32
    Join Date
    May 2010
    Posts
    167

    Default

    Quote Originally Posted by mark45 View Post
    Hi,
    can you please comment on why in this latest release "apt-cache policy libwayland0" (or so I recall the command) reports version 1.0.5 instead of 1.2?
    That's the version that comes with Ubuntu packages in /usr.

    Version 1.2 and other Wayland software is in /opt, and the checkinstall packages that I build are all suffixed with *-rbos

  3. #33
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    76

    Default

    nerdopolis released a new version of RebeccaBlackOS on August 30th and a follow-up release on September 1st, both announced on the Wayland mailing list. I'm surprised it was not already covered on Phoronix.

    Since nerdopolis seems to hang here, and I couldn't find an official bug tracker, I thought I would report this here:

    The initial boot takes me into TTY, and TTY8 contains this error message:

    Loading module /opt/lib/i386-gnu-linux/weston/drm-backend.so
    Failed to load module /opt/lib/i386-gnu-linux/weston/drm-backend.so: undefined symbol: vaapi_recorder_create

    Apparently this the showstopper here. Tested on NV92 and NV46 cards, same thing.

  4. #34
    Join Date
    May 2010
    Posts
    167

    Default

    Quote Originally Posted by jukkan View Post
    nerdopolis released a new version of RebeccaBlackOS on August 30th and a follow-up release on September 1st, both announced on the Wayland mailing list. I'm surprised it was not already covered on Phoronix.

    Since nerdopolis seems to hang here, and I couldn't find an official bug tracker, I thought I would report this here:

    The initial boot takes me into TTY, and TTY8 contains this error message:

    Loading module /opt/lib/i386-gnu-linux/weston/drm-backend.so
    Failed to load module /opt/lib/i386-gnu-linux/weston/drm-backend.so: undefined symbol: vaapi_recorder_create

    Apparently this the showstopper here. Tested on NV92 and NV46 cards, same thing.
    ...Interesting. I'll take a look

  5. #35
    Join Date
    May 2010
    Posts
    167

    Default

    Quote Originally Posted by nerdopolis View Post
    ...Interesting. I'll take a look
    And it seems it was related to this, http://cgit.freedesktop.org/wayland/...adc778a9108a5f which is a recent fix in Weston. However, instead, I am now installing libva http://rebeccablackos.svn.sourceforg...&revision=1603 so it can be used for Weston's new hardware accelerated screen recording

  6. #36
    Join Date
    May 2012
    Posts
    782

    Default

    Neither Aug 30 nor Sep 1 work for me - Nvidia gtx 560Ti, it just stops with a blank screen like a terminal with something written. The iso from July 14 worked fine. Someone send a Nvidia card to nerdopolis please, I could send myself if I wasn't that greedy and selfish.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •