Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 83

Thread: RHEL 7 Linux To Use GNOME 3 Classic Mode

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    14,537

    Default RHEL 7 Linux To Use GNOME 3 Classic Mode

    Phoronix: RHEL 7 Linux To Use GNOME 3 Classic Mode

    For those not out in Boston this week for the 2013 Red Hat Summit, new details on Red Hat Enterprise Linux 7.0 have emerged...

    http://www.phoronix.com/vr.php?view=MTM4ODg

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    south east
    Posts
    342

    Default Gnome 3 isn't good enough for RedHat

    If it's not good enough for RedHat ...

  3. #3

    Default RHEL 7 - Great Choice

    Distros going to composited 3D desktop libs and touch-centric design has driven away people who use Linux on refurb hardware, VMs, remotes/terminals, etc.

    These are the scenarios where Linux used to shine (where windows can't compete). But its been a mess the last few years.

    It's great news that we might have a modern distro that forgoes developer ego, in favor of actual usability.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by squirrl View Post
    If it's not good enough for RedHat ...
    Erm, Classic Mode is a part of GNOME 3. It is the Shell with a set of extensions.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by bernieplugable View Post
    Distros going to composited 3D desktop libs and touch-centric design has driven away people who use Linux on refurb hardware, VMs, remotes/terminals, etc.

    These are the scenarios where Linux used to shine (where windows can't compete). But its been a mess the last few years.

    It's great news that we might have a modern distro that forgoes developer ego, in favor of actual usability.
    Classic mode is a composited 3D accelerated desktop - it's the Shell with a set of extensions - and the design of the basic Shell is not remotely touch-centric. Have you tried using it on a touch screen? It doesn't work that well.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    221

    Default lol

    no one wants to use gnome 3 shell... its simply bad

  7. #7
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,116

    Default

    Quote Originally Posted by Andrecorreia View Post
    no one wants to use gnome 3 shell... its simply bad
    Simply wrong.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    221

    Default lol

    Quote Originally Posted by Awesomeness View Post
    Simply wrong.
    you use it? lol

  9. #9
    Join Date
    May 2012
    Posts
    776

    Default

    Red Hat not eating its own dog food and going for the non-default option by default. Interesting.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Madison, WI, USA
    Posts
    862

    Default

    Quote Originally Posted by Andrecorreia View Post
    you use it? lol
    Not sure about them, but I use it on a daily basis at work... and it works just fine for me.

    Radeon 5400 w/ OSS drivers
    2x 1080p monitors
    Gnome Shell (3.8)
    Ubuntu 13.04

    I've usually got 2-3 workspaces open on each monitor, and things are nice and fast/stable for me. It definitely lets me get my work done (Java/JSP/Web Dev).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •