Results 1 to 3 of 3

Thread: test suite in arch chroot on android "No installation script found."

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    ฿ 16LDJ6Hrd1oN3nCoFL7BypHSEYL84ca1JR
    Posts
    1,026

    Default test suite in arch chroot on android "No installation script found."

    So the phoronix test suite does not install tests in an archlinux chroot on android because of the error:
    Code:
        pts/compress-7zip-1.6.0:
            Test Installation 1 of 11
                No installation script found.
    I haven't done really much in order to debug this, but I have looked in pts-core/objects/pts_test_profile.php and added in line 337
    Code:
    echo ("Searching " . $test_resources_location . 'install' . $os_postfix . '.sh' . " or " . $test_resources_location . 'install.sh');
    echo(is_file($test_resources_location . 'install' . $os_postfix . '.sh') || is_file($test_resources_location . 'install.sh') ? "Yes":"No");
    and indeed it did output
    Code:
    Searching /home/user/.phoronix-test-suite/test-profiles/pts/crafty-1.3.0/install_linux.sh or /home/user/.phoronix-test-suite/test-profiles/pts/crafty-1.3.0/install.shNo
    I also tried ctrl+z while it was running and searched for install*.sh but did not find anything in the phoronix test-profiles directory except some xml files.

    So I'm not sure how that test installation stuff works in the test suite and I have no idea what the problem could be. I have only further tested that php correctly identifies as "Linux" with php_uname('s').

    Code:
    $ phoronix-test-suite detailed-system-info                    
    
    Phoronix Test Suite v4.6.0
    System Information
    
    Hardware:
    Processor: ARMv7 rev 9 @ 0.70GHz (4 Cores), Motherboard: grouper, Memory: 1024MB, Disk: 16GB MAG2GA, Graphics: NVIDIA TEGRA
    
    Software:
    OS: Arch Linux 2011.11-omap-smp, Kernel: 3.1.10-g6a965d1 (armv7l), Display Server: SurfaceFlinger, Compiler: GCC 4.7.2, File-System: ext4, Screen Resolution: 800x2560
    
    
    PROCESSOR:
    
    Core Count: 4
    Thread Count: 4
    Cache Size:  KB
    Instruction Set Extensions: 
    AES Encryption: NO
    Energy Performance Bias: NO
    Virtualization: NO
    Compiler Configuration: --build=armv7l-unknown-linux-gnueabihf --disable-build-poststage1-with-cxx --disable-build-with-cxx --disable-cloog-version-check --disable-libssp --disable-libstdcxx-pch --disable-libunwind-exceptions --disable-multilib --disable-ppl-version-check --enable-__cxa_atexit --enable-checking=release --enable-clocale=gnu --enable-cloog-backend=isl --enable-gnu-unique-object --enable-gold --enable-languages=c,c++,fortran,lto,objc,obj-c++ --enable-ld=default --enable-libstdcxx-time --enable-lto --enable-plugin --enable-shared --enable-threads=posix --host=armv7l-unknown-linux-gnueabihf --mandir=/usr/share/man --with-arch=armv7-a --with-float=hard --with-fpu=vfpv3-d16 --with-linker-hash-style=gnu --with-plugin-ld=ld.gold --with-ppl
    Disk Mount Options: acl,errors=continue,relatime,rw,user_xattr
    Cpu Scaling Governor: tegra conservative
    
    xset:  unable to open display "localhost:10.0"
    Last edited by ChrisXY; 06-03-2013 at 11:03 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •