Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Catalyst woes [FirePro 2270]

  1. #11
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,116

    Default

    Quote Originally Posted by entropy View Post
    Don't tell me this card has already phased out to "legacy"... :/
    The RV620 chip on that card is the same as on the HD34xx cards, so yes, AMD considers that to be legacy already.
    You either have to buy a newer card or use an older version of your distribution, since AMD thinks that using newer kernels/Xorg is not something you should do with your hardware.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Old Europe
    Posts
    910

    Default

    Quote Originally Posted by Vim_User View Post
    The RV620 chip on that card is the same as on the HD34xx cards, so yes, AMD considers that to be legacy already.
    You either have to buy a newer card or use an older version of your distribution, since AMD thinks that using newer kernels/Xorg is not something you should do with your hardware.
    The card actually works with Catalyst 13.2 (non-legacy!).
    You simply can't run aticonfig as it exits with "aticonfig: No supported adapters detected".
    It works with Catalyst 13.2 and xserver 1.13 after creating an initial xorg.conf file
    with the aticonfig utility from the firepro drivers gradinaruvasile pointed me to.

    I doubt the ASIC is a HD3xxx but rather one of the lower end HD5xxx ASICs.
    Not sure though.

    Getting rid of the "unsupported watermark" was easy using Kano's script.
    Last edited by entropy; 03-02-2013 at 05:51 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •