Results 1 to 10 of 30

Thread: AMD Catalyst 12.11 Beta Linux Driver Released

Threaded View

  1. #10
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    248

    Default no 3D?

    ugh, I get the watermarks: the "testing only" and another symbol, meaning "no 3D"
    From Xorg.0.log :
    [ 27.446] (EE) fglrx(0): atiddxDriScreenInit failed. Probably kernel module missing or incompatible.
    [ 27.446] (WW) fglrx(0): ************************************************** *********
    [ 27.446] (WW) fglrx(0): * DRI initialization failed *
    [ 27.446] (WW) fglrx(0): * kernel module (fglrx.ko) may be missing or incompatible *
    [ 27.446] (WW) fglrx(0): * 2D and 3D acceleration disabled *
    [ 27.446] (WW) fglrx(0): ************************************************** *********

    $ fglrxinfo
    X Error of failed request: BadRequest (invalid request code or no such operation)
    Major opcode of failed request: 155 (ATIFGLEXTENSION)
    Minor opcode of failed request: 66 ()
    Serial number of failed request: 13
    Current serial number in output stream: 13
    $ lspci | grep -i vga
    00:01.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI BeaverCreek [Radeon HD 6520G]
    01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Whistler [AMD Radeon HD 6600M Series]
    (HD 6520g + HD 6750M)
    $ uname -a
    Linux hostname 3.5.0-18-generic #29-Ubuntu SMP Fri Oct 19 10:26:51 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
    (Ubuntu quantal)
    Did I mess with something? Please, Help me :/

    EDIT: ok, I don't know what happened:
    $ modinfo fglrx
    ERROR: modinfo: could not find module fglrx
    Apparently, the DEBs didn't generate the module? I'm confused...
    Last edited by asdfblah; 10-24-2012 at 12:54 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •