Results 1 to 10 of 12

Thread: (PCI) hd4350 radeon test:

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default (PCI) hd4350 radeon test:

    hi i test a pci hd 4350 on my system

    and all works fine but if i turn on the fullscreen of a flash video the video really lag but not slow it realy do have 1 single frame per 3-5 seconds but if i end this fullscreen the video runs in normal speed.

    whats wrong ?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,626

    Default

    flash10 has got problems with composite. disable it.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by Kano View Post
    flash10 has got problems with composite. disable it.
    i think kwin auto disable it because the pci bus is to slow.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    i can not run this pci card hd4350 in an Tyan s3970 opteron mainboard...

    whats wrong?

    i upgrade the bios and i test all bios options and i disable the onboard XGI-Volari GPU by jumper..but the card never get any screen...

    http://www.tyan.com/support_download_datasheets.aspx?model=S.S3970-E


    Last edited by Qaridarium; 07-08-2011 at 02:23 PM.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2,371

    Default

    Quote Originally Posted by Qaridarium View Post
    i can not run this pci card hd4350 in an Tyan s3970 opteron mainboard...

    whats wrong?

    i upgrade the bios and i test all bios options and i disable the onboard XGI-Volari GPU by jumper..but the card never get any screen...
    The bios on that board may not post vga cards other than the onboard one. You'd have to ask the oem. The radeon kms drm driver should be able to enable the card once it loads (assuming the card shows up on the pci bus ok). You won't get any video on boot up until the radeon driver loads however.

    Alex

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germany
    Posts
    5,411

    Default

    Quote Originally Posted by agd5f View Post
    The bios on that board may not post vga cards other than the onboard one. You'd have to ask the oem. The radeon kms drm driver should be able to enable the card once it loads (assuming the card shows up on the pci bus ok). You won't get any video on boot up until the radeon driver loads however.

    Alex
    no the radeon do not show anything i checkt that! its ok for me to not get a bios post and later the os starts... but the system is just death... without any output.

    the bios of this mainbord do have an vga for pci option i sett it to yes.. but noting work.

    bios and later the loading linux/radeon do not show a video signal on hdmi/dvi/vga..

    "You won't get any video on boot up until the radeon driver loads however."

    this is a bug.. someone should fix it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •