Page 103 of 130 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,021 to 1,030 of 1294

Thread: Updated and Optimized Ubuntu Free Graphics Drivers

  1. #1021
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    274

    Default

    does anybody know if there is a plan to add GL_NV_vdpau_interop to the intel drivers capabilities?

    once in the past it was possible to get VDPAU working with intel graphics.

  2. #1022
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    33

    Default Google Chrome WebGL

    Is anyone with intel Sandy Bridge having problem running Google Chrome with hardware accel on? Google Maps work fine for couple of seconds, or longer if I am moving the map very slow. Then it freezes, and not only browser, but whole desktop.

    Some ten days ago I was having the same situation, but then at least Firefox worked great. Now, with FF, maps are starting only in light mode.

  3. #1023
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1

    Default

    Problems amd?

  4. #1024
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    274

    Default

    Quote Originally Posted by reCAPTCHA View Post
    Is anyone with intel Sandy Bridge having problem running Google Chrome with hardware accel on? Google Maps work fine for couple of seconds, or longer if I am moving the map very slow. Then it freezes, and not only browser, but whole desktop.

    Some ten days ago I was having the same situation, but then at least Firefox worked great. Now, with FF, maps are starting only in light mode.
    i tried it with chromium available in ubuntu 13.10 repos and no problems so far and never observed anything with firefox (latest beta from mozilla ppa).

    any idea how verify that hw accel is on or what ever it takes to make sure that i tested it with similar conditions?

  5. #1025
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by a user View Post
    i tried it with chromium available in ubuntu 13.10 repos and no problems so far and never observed anything with firefox (latest beta from mozilla ppa).

    any idea how verify that hw accel is on or what ever it takes to make sure that i tested it with similar conditions?
    For FF Preferences -> Advanced -> General -> Use hw accel when avail

    For Chromium have no idea. Try installing Google Chrome, and go to Settings, show advanced settings, Use hardware acceleration when available.

    Also, what I have noticed. The issue will sooner appear if I have lots of tabs (not really ~ 20 tabs in chrome.) open. I am also on 13.10 64 bit and i7-2600K Sandy, which I think has HD Graphics 3000.

    EDIT:

    It looks like one of the latest updates from oibaf repo has solved the issue for me : )).
    Last edited by reCAPTCHA; 02-19-2014 at 04:54 AM.

  6. #1026
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    France
    Posts
    563

    Default

    Quote Originally Posted by reCAPTCHA View Post
    For FF Preferences -> Advanced -> General -> Use hw accel when avail

    For Chromium have no idea. Try installing Google Chrome, and go to Settings, show advanced settings, Use hardware acceleration when available.

    Also, what I have noticed. The issue will sooner appear if I have lots of tabs (not really ~ 20 tabs in chrome.) open. I am also on 13.10 64 bit and i7-2600K Sandy, which I think has HD Graphics 3000.

    EDIT:

    It looks like one of the latest updates from oibaf repo has solved the issue for me : )).
    Woah no, please no Google Chrome. Especially when Chromium has hardware acceleration too.

    i7-2600K does have a HD 3000.

  7. #1027
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    15

    Default

    oibaf, what do you use to compile and upload these source packages? Right now I'm just using shell scripts to import your sources, apply patches to change the dependencies to llvm 3.5, and dputting them to my ppa. I'm wondering if there isn't something a little more elegant and a little less break-y.

  8. #1028

    Default

    I am also using bash scripts to update the packages, mine are also a bit hacky, but I am overall satisfied with them.

  9. #1029
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    274

    Default

    Quote Originally Posted by reCAPTCHA View Post
    For FF Preferences -> Advanced -> General -> Use hw accel when avail

    For Chromium have no idea. Try installing Google Chrome, and go to Settings, show advanced settings, Use hardware acceleration when available.

    Also, what I have noticed. The issue will sooner appear if I have lots of tabs (not really ~ 20 tabs in chrome.) open. I am also on 13.10 64 bit and i7-2600K Sandy, which I think has HD Graphics 3000.

    EDIT:

    It looks like one of the latest updates from oibaf repo has solved the issue for me : )).
    have hw accel if available on for both, ff and chromium and NEVER had any issues with that. i am updateing every day and it i hand not any issues for at least 2 months.
    running an intel haswell btw.

  10. #1030
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    274

    Default

    Quote Originally Posted by a user View Post
    does anybody know if there is a plan to add GL_NV_vdpau_interop to the intel drivers capabilities?

    once in the past it was possible to get VDPAU working with intel graphics.
    quoted myself in the jope that somebody knows something about it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •