Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: OpenBenchmarking.org Is Now Live, Feedback Welcome

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by RavFX View Post
    Have the same error here.

    Tested on Chromium 9 on my Ubuntu and Firefox on another Funtoo Linux PC.
    When trying to register an user or what error?

  2. #12
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    84

    Default

    Yeah, When I try to register : "An unknown error occurred." When I valid my login/email/password.

  3. #13
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    84

    Default

    Michael, you need to write the password requirement somewhere in the registration section.

    I tested and tested and tested... It worked after I put a better password.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by RavFX View Post
    Michael, you need to write the password requirement somewhere in the registration section.

    I tested and tested and tested... It worked after I put a better password.
    I tried again with a password containing upper- and lowercase characters and digits with a total length of 25, but still no luck.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Europe
    Posts
    5

    Default Registration problem

    I too have a registration problem.
    I went on the registration page, enter the data, and I got an email to activate my account. I click on it and try to login, however it tells that the password is wrong.
    I've tried to reset then the password, I get another email with another link for that, but it does not work as I get a message which tells that I must first activate the account...


    So I thought of registering another account and really quadruple checking my password while typing. But I hit the same exact error messages.

    I'm using FF 4b12 on Ubuntu 10.04 LTS.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6

    Lightbulb

    I logged into it.What are things I can do right now on its current stage ? I clicked "create-suite"
    It said

    Coming Soon

    This feature is currently disabled.
    So currently,I can only view any already existing results. Is this correct?
    And also If you can added some-kind of screencast or podcasting on "how to create test-suite" or "how to run it" etc . that must be extremely useful for new users.

  7. #17
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    85

    Default

    Quote Originally Posted by huygens_25 View Post
    I too have a registration problem.
    I went on the registration page, enter the data, and I got an email to activate my account. I click on it and try to login, however it tells that the password is wrong.
    I've tried to reset then the password, I get another email with another link for that, but it does not work as I get a message which tells that I must first activate the account...


    So I thought of registering another account and really quadruple checking my password while typing. But I hit the same exact error messages.

    I'm using FF 4b12 on Ubuntu 10.04 LTS.
    For the record, the same thing happened to me today. I even tried twice, with two different usernames and emails. (dnebdal and danneb , if that helps somehow).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •