Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 96

Thread: Here's The First Screenshot Of The Linux Steam Client

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by aliendude5300 View Post
    Yay! I got it working on another machine... on my main machine, it wouldn't start because I was using a Radeon X1950 GT 256MB card, and the radeon R300 open-source driver. When I tried it on another machine, also running Ubuntu 10.04 LTS, except in 32-bit instead of 64-bit like on my other machine. Anyways, here are some screenshots of it working:

    *snip*

    I assure you, these aren't fake...
    Sigh... I really hate the time limit to edit your posts here, sorry for the extremely large images. Here's what it should look like:



    If an admin here could edit my first post, replacing the old image code, it would be appreciated. Sorry about that! I tried to fix it...

  2. #12
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    510

    Default

    Quote Originally Posted by aliendude5300 View Post
    Yay! I got it working on another machine... on my main machine, it wouldn't start because I was using a Radeon X1950 GT 256MB card, and the radeon R300 open-source driver. When I tried it on another machine, also running Ubuntu 10.04 LTS, except in 32-bit instead of 64-bit like on my other machine. Anyways, here are some screenshots of it working:




    I assure you, these aren't fake...
    This is what I got, too. Too bad it's not as impressive as that fake. :P

  3. #13

    Default

    Here's another one with the "-install x" argument:


    Note that it has the stripes, but no Steam logo or Valve logo.

  4. #14
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20

    Default

    Is it requiring a specific video driver? I'm on the open source intel driver right now and it still shuts down, granted much later on in the process... any more troubleshooting i can do?

  5. #15
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11

    Default

    ...and this is steam (splash screen?) in kubuntu lucid 64bit:


  6. #16
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    510

    Default

    Quote Originally Posted by Sir_Brizz View Post
    Is it requiring a specific video driver? I'm on the open source intel driver right now and it still shuts down, granted much later on in the process... any more troubleshooting i can do?
    Did you install bsdiff?

  7. #17
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11

    Default

    ...and this is steam (splash screen?) on my kubuntu lucid 64bit:


  8. #18
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Remco View Post
    Did you install bsdiff?
    Yes, although, from further dissecting it, it seems like it has a problem with my 64-bit OS. It says something about 32 bit mode in the strace...

    Still, it shuts down after it tries to connect to some servers instead of before, which is further than it was getting. Is there something better than strace to figure out what is going on?

  9. #19
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6,675

    Default

    It currently only shows the splash when you use nvidia or ati binary drivers - be sure that 32 bit libs are installed for those.

  10. #20
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    43

    Default

    So when can we get Valve to officially announce this? I'm just as excited as everyone else but theres really no good in just getting the splash screen. I'm hoping phoronix is probing people at valve for an official answer.

    I'm also hoping this is out before HL2E3 and Portal 2 are out, I don't want to play it in wine.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •