Results 1 to 4 of 4

Thread: Compile tests with phoronix test suite v2.4.1 on Gentoo

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    379

    Default Compile tests with phoronix test suite v2.4.1 on Gentoo

    I installed 2.4.1 test suite yesterday and ran a test: http://global.phoronix-test-suite.co...72-18029-25142

    As you see, all the compilation tests didn't work (as well as vdrift). It definately did something, but then ended up with 0 seconds average and no result.

    The same happens on ext4 hd and tmpfs ram.

    Another strange thing, I saw yesterday. While doing the build-linux-kernel test, it jumped one minute into the future. It said e.g. "starting at 23:28:30" but it was still 23:27:00 In the end I didn't get a result again, tested ext4 hd and tmpfs.

    Here is a test I ran yesterday with compilation, that actual gave a result:
    http://global.phoronix-test-suite.co...015-26573-4799

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    379

    Default

    2.4.1 is the version

    I looked into the scripts:
    the compilebench just measures the HD or FS speed

    in the build scripts, the compile process itself is successfully
    I can manually reproduce each step (tested to build httpd)

    Must be a timer problem then?

  3. #3

    Default

    You might want to try asking on the Gentoo forums about this. The people there know more about Gentoo than anyone else.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    379

    Default

    Because this here is an Ubuntu forum? Just kidding

    v2.2.0 works fine, I will see if I can figure out the differences between the versions and let you know...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •