Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Artifacts with Catalyst 9.4 x86_64

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by rdr78 View Post
    Can someone set the AccelMethod to xaa instead of exa and see if the flicker disappears?

    How can I do that? Please provide detailed explanations.

    Thank you,

  2. #12
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by colossus73 View Post
    How can I do that? Please provide detailed explanations.
    In the "Device" section (section where you have Driver "fglrx") of /etc/X11/xorg.conf, add this:

    Option "AccelMethod" "xaa"

    and restart X or reboot.

  3. #13
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Merida
    Posts
    1,114

    Default

    Fglrx can only use XAA. That option only works for the open source drivers. By the way, no artifacts for me on Jaunty 64bit (GNOME), HD4850 w/ 9.4/9.5.

  4. #14
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Melcar View Post
    Fglrx can only use XAA. That option only works for the open source drivers. By the way, no artifacts for me on Jaunty 64bit (GNOME), HD4850 w/ 9.4/9.5.
    Great. Barking up the wrong tree then.

    I have HD3200 (Gigabyte 780g motherboard).

    Everything seems to work fine other than these random horizontal lines.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •