Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Is it just me or...

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,046

    Default Is it just me or...

    ...are there others that find some odd humor in the Microsoft ads now showing up in the banner ads on here?

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Third Rock from the Sun
    Posts
    6,584

    Default

    Quote Originally Posted by Svartalf View Post
    ...are there others that find some odd humor in the Microsoft ads now showing up in the banner ads on here?
    I just giggle at the popup ads saying my registry is corrupt.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Greece
    Posts
    3,791

    Default

    "Your registry is corrupt" wtf? This kind of ad is malware imo.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    314

    Default

    Could be your gconf database maybe? you'd better click the "OK" button to find out what it is...

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    166

    Default

    Quote Originally Posted by grantek View Post
    Could be your gconf database maybe? you'd better click the "OK" button to find out what it is...
    Don't know if it's because I run KDE or because I have AdBlock running, but I don't have that issue!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Albuquerque NM USA
    Posts
    349

    Default

    Please don't run ad-block against this site. Michael needs the money to keep it going.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Greece
    Posts
    3,791

    Default

    I don't think a server costs the world, lol. I have a dedicated server on a 100mbit pipe just for fun with 50 bucks per month.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto-ish
    Posts
    7,458

    Default

    No traffic charges ?

  9. #9
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    /dev/random
    Posts
    218

    Default

    Quote Originally Posted by RealNC View Post
    I don't think a server costs the world, lol. I have a dedicated server on a 100mbit pipe just for fun with 50 bucks per month.
    Well there is also th hardware charges

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by RealNC View Post
    I don't think a server costs the world, lol. I have a dedicated server on a 100mbit pipe just for fun with 50 bucks per month.
    The Phoronix servers aren't that cheap, but beyond server costs, domain costs, some hardware costs, etc, I need to turn a profit in order to live and continue maintaining Phoronix.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •