Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 152

Thread: AMD Catalyst 9.1 Brings OpenGL 3.0

  1. #11
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    /dev/hell
    Posts
    297

    Default

    composite "improvements" are not official... since they crash video playback

  2. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany
    Posts
    638

    Default

    Quote Originally Posted by Zhick View Post
    No. You need a 780G Chipset (3200 HD IGP) and a 2400 or 34XX card afaik.
    But the single 3850 is faster than the IGP/dedicated-combination anyway.
    Yes i know but but the IGP dont need so many Power compared with my HD 3850.

  3. #13
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14

    Default

    no r300 support

  4. #14
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany
    Posts
    638

    Default

    Quote Originally Posted by NiBu View Post
    no r300 support
    mh under https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...t_91_linux.pdf the The R300 Family is listed.


    or what you mean with "no r300 support" ?
    Last edited by Nille; 01-29-2009 at 03:32 PM.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    573

    Default

    Quote Originally Posted by Vighy View Post
    composite "improvements" are not official... since they crash video playback
    So are you saying that this driver doesn't work as it should with composite? I'm asking because it's the second time AMD states in their changelog they have done fixes to make video playback work. Now I hope you are wrong or I'll have to think they just like to lie.

    So, can someone confirm video playback works as it should with xv and composite enabled? If Yes, +10 to AMD, if not -1000 for lieying .

  6. #16
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    How now that works with KDE 4? (RadeonHD) ?

  7. #17
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    97

    Default

    My F5 key is worn out now.
    Can't wait to get home and try this one out!

    I heard Nexuiz change resolution crash is fixed.

  8. #18
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by bulletxt View Post
    So are you saying that this driver doesn't work as it should with composite? I'm asking because it's the second time AMD states in their changelog they have done fixes to make video playback work. Now I hope you are wrong or I'll have to think they just like to lie.

    So, can someone confirm video playback works as it should with xv and composite enabled? If Yes, +10 to AMD, if not -1000 for lieying .
    Yep, I can confirm, the issue with compositing still exists. When I use smplayer with XV enabled it just crashes my X (Ubuntu 8.10, Compiz or Metacity composite). Also OpenGL screen flickering is still there when using Compiz.

  9. #19
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    56

    Default Date on article is wrong

    Nitpick: Why is the publish date on the article January 21st, when it just showed up an the 29th?

  10. #20
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    2,122

    Default

    I will feed my new dragon with this driver in a few moments It had some starting problems but now, today, learned how to fly really, really fast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •