Results 1 to 5 of 5

Thread: PTS 1.4 no cpu temp from system_monitor module

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12

    Question PTS 1.4 no cpu temp from system_monitor module

    I get cpu temperature output from the
    Code:
    sensors
    command, but if I use
    Code:
    MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor
    to test all the detected sensors for PTS I don't get the cpu temperature.

    I use Kubuntu 8.10 x64, AMD 5600 X2, Radeon HD3850.

    Any ideas? Thanks.

  2. #2

    Default

    Can you post your output from the sensors command?

    And the output from:

    MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12

    Default

    Sensors Output

    HTML Code:
    k8temp-pci-00c3
    Adapter: PCI adapter
    Core0 Temp:  +27.0C
    Core1 Temp:  +32.0C
    
    it8716-isa-0228
    Adapter: ISA adapter
    VCore:       +1.09 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
    VDDR:        +1.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
    +3.3V:       +3.25 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
    +5V:         +4.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +6.85 V)
    +12V:       +12.42 V  (min =  +0.00 V, max = +16.32 V)
    in5:         +3.12 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
    in6:         +0.10 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
    5VSB:        +4.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +6.85 V)
    VBat:        +3.18 V
    fan1:       2002 RPM  (min =   10 RPM)
    fan2:          0 RPM  (min =    0 RPM)
    temp1:       +36.0C  (low  = +127.0C, high = +127.0C)  sensor = transistor
    temp2:       +34.0C  (low  = +127.0C, high = +127.0C)  sensor = transistor
    temp3:       +25.0C  (low  = +127.0C, high = +70.0C)  sensor = thermal diode
    cpu0_vid:   +0.538 V
    MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor Output

    HTML Code:
    ====================================
    Starting Module Test Process
    ====================================
    
    
    =============================================
    Current Sensor Readings:
    
    GPU Thermal Monitor: 42.00 C
    +3.33V Voltage Monitor: 3.25 Volts
    +5.00V Voltage Monitor: 4.95 Volts
    +12.00V Voltage Monitor: 12.42 Volts
    CPU Frequency Monitor: 1000.00 Megahertz
    GPU Frequency Monitor: 300 Megahertz
    CPU Usage Monitor: 4.20 Percent
    Physical Memory Usage Monitor: 1188 Megabytes
    Total Memory Usage Monitor: 1188 Megabytes
    =============================================

    Sorry for taking so long to reply. Thanks for your help. Let me know if you need anything else.

  4. #4

    Default

    So is temp1 your CPU temperature? I think frequently it may be temp1 when it's not shown under a different field, but I'll need to check to see if that's always the case so that assumption can be made.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Michael View Post
    So is temp1 your CPU temperature? I think frequently it may be temp1 when it's not shown under a different field, but I'll need to check to see if that's always the case so that assumption can be made.
    It's a dual core processor. Each core shows it's temperature. Could that be part of the problem? That my cpu has multiple temps?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •