Search:

Type: Posts; User: phreadom; Keyword(s):

Search: Search took 0.17 seconds.

  1. PCIE? People seem to be having problems with the...

    PCIE? People seem to be having problems with the AGP versions of the X1600Pro.
  2. Could people start listing what specific cards...

    Could people start listing what specific cards they are having successes or failures with?

    That way we can get a better idea which specific cards might be causing trouble for the driver.

    Thanks!
  3. Yep, x1600Pro 512mb. Unfortunately I don't have a...

    Yep, x1600Pro 512mb. Unfortunately I don't have a GeForce to fall back on... so I'll just wait it out. I'm having enough fun in Linux aside from that to keep me from going back into Windows unless...
  4. I'm having the same problem... incorrectly...

    I'm having the same problem... incorrectly detects my AGP card as PCIE. This seems to have the cascade effect of also causing 0x AGP speed (base PCI) and having the driver fail to see my 512mb ram...
  5. And just to clarify for those that seem to have...

    And just to clarify for those that seem to have missed the point... let's contrast the original claims with the current information as of this release...

    Prior to this release:


    After the...
  6. What you fail to address is that while those are...

    What you fail to address is that while those are nice for people with R600 cards, those are not what we were told about. We were not told "this is only for R600 cards and will likely break everything...
  7. It's not just that it didn't fix the problems, it...

    It's not just that it didn't fix the problems, it is actually worse. I didn't have this glesx problem before. (I'm only running now because I removed the glesx.so file until I can go back to 8.40)
    ...
  8. Upon digging a little more, I have to say I'm...

    Upon digging a little more, I have to say I'm pretty pissed about this release.

    We got so many promises about how great this release would be and that the only thing we had to wait for in 8.42 was...
  9. I just installed the new driver, but now X won't...

    I just installed the new driver, but now X won't start...



    (II) LoadModule: "GLcore"
    (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions//libGLcore.so
    (II) Module GLcore: vendor="X.Org Foundation"...
  10. Replies
    172
    Views
    58,760

    Personally I'd really like to see a clear answer...

    Personally I'd really like to see a clear answer on the status of support for the AGP X1600Pro.

    I have a 512mb card that currently is recognized incorrectly as PCIE, resulting in the 0x AGP mode...
Results 1 to 10 of 10