Search:

Type: Posts; User: xunilos; Keyword(s):

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    9,069

    Yup, exact same problem for me, just installed...

    Yup, exact same problem for me, just installed F9, too. Argh.
  2. Replies
    9
    Views
    2,821

    One head not working

    I'm having problems, with the 8.37 driver, on Fedora 6, with an X1300. I've run aticonfig --initial --dtop horizontal, but my 2nd head stays stubbornly dark. I've also tried aticonfig...
  3. Replies
    22
    Views
    6,384

    Sorry that didn't help. I'm having problems too,...

    Sorry that didn't help. I'm having problems too, with the 8.37 driver, on Fedora 6, with an X1300. Initially I was seeing the same "drmOpenDevice" messages in my Xorg.0.log. Then I remembered I...
  4. Replies
    22
    Views
    6,384

    I thought I had this same problem, but it turned...

    I thought I had this same problem, but it turned out the black screen was just console 7 - the screen that the X server normally runs on. I hit Alt-F1 and got back to my login console, and...
  5. Replies
    73
    Views
    44,013

    And here I sit with an X1300 in my Dell, with two...

    And here I sit with an X1300 in my Dell, with two 24" LCDs connected to it, unable to use any of it, because I foolishly installed Fedora 7. *sigh* Guess it's time to downgrade.
  6. Replies
    22
    Views
    6,593

    There's no link to download the driver package on...

    There's no link to download the driver package on that page, and the "Download a driver" link on AMD's page still shows the 8.36 driver. :(
Results 1 to 6 of 6