Search:

Type: Posts; User: [slim]; Keyword(s):

Search: Search took 0.13 seconds.

  1. I'm now Direct rendering :) Thank you, I raise...

    I'm now Direct rendering :)

    Thank you, I raise my hat and bow for you. I can now run free of the proprietary driver world. Lazy or not lazy, it's still great job.

    The magic thing was the...
  2. Ok, now I get some kind of errors of not finding...

    Ok, now I get some kind of errors of not finding the driver, from glxinfo. I think those weren't there earlier, but dunno.

    So glxinfo gives me:


    name of display: :0.0
    libGL:...
  3. Thanks for your efforts. Its been couple of days...

    Thanks for your efforts. Its been couple of days I haven't been able to test more, but now I think I have found the cause for my lack of direct rendering.

    ldconfig says that the libGL* libraries...
  4. Already did do that (found out from googling it...

    Already did do that (found out from googling it :)), but here it is..

    From lspci:


    00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT8366/A/7 [Apollo KT266/A/333]
    00:01.0 PCI bridge: VIA...
  5. Ok.. I tried to get things running, but via agp...

    Ok.. I tried to get things running, but via agp module is producing some headache.

    I believe I got al the other you mentioned good to go. In xorg.cong i got:


    Section "ServerLayout"...
  6. Thanks for the info. It hadn't never really...

    Thanks for the info. It hadn't never really occurred to me that you need also the driver for the X. I just thought that the Mesa driver would be enough drivers to get it running.

    Ok, so now I got...
  7. Trouble to get the Open Source ATI drivers to work

    Hi.

    I've been trying to build and install the ATI open source drivers couple of times now, but with no success. The building, though, works fine, AFAIK, but using the compiled things is a problem....
Results 1 to 7 of 7