Search:

Type: Posts; User: zombiepig; Keyword(s):

Search: Search took 0.20 seconds.

  1. Replies
    33
    Views
    14,397

    What about r300s/400s? If I understand phoronix's...

    What about r300s/400s? If I understand phoronix's article correctly it's only enabled for 500+ series by default?
  2. Replies
    24
    Views
    10,120

    Small mistake I think: "The xf86-video-ati...

    Small mistake I think:

    "The xf86-video-ati driver has been using AtomBIOS since last year when they decided to add support for the R500/600 series, while it wasn't until July when they finally...
  3. Replies
    94
    Views
    29,593

    I'm not sure what's wrong with your setup - but I...

    I'm not sure what's wrong with your setup - but I can confirm that it runs really well on my (wife's) laptop. Definitely runs far better than it did without compiz on the stock hardy setup. In fact,...
  4. Replies
    94
    Views
    29,593

    vtence - that sounds like the same steps I took....

    vtence - that sounds like the same steps I took. Maybe try making the changes to xorg.conf that are listed here https://wiki.ubuntu.com/RS485 . I noticed a small performance boost after following...
  5. Replies
    94
    Views
    29,593

    That's what I was missing - when I added it,...

    That's what I was missing - when I added it, compiz started perfectly. This is really fantastic :D
  6. Replies
    94
    Views
    29,593

    I've installed libdrm, x11proto-dri2 from ...

    I've installed libdrm, x11proto-dri2 from
    https://edge.launchpad.net/~xorg-edgers/+archive
    And the ati driver from
    https://launchpad.net/~tormodvolden/+archive
    And mesa from...
  7. Replies
    94
    Views
    29,593

    Here's my glxinfo output: name of display:...

    Here's my glxinfo output:

    name of display: :0.0
    display: :0 screen: 0
    direct rendering: No (If you want to find out why, try setting LIBGL_DEBUG=verbose)
    server glx vendor string: SGI
    server...
  8. Replies
    94
    Views
    29,593

    I'd like to test this on my x200m (pci 5975), but...

    I'd like to test this on my x200m (pci 5975), but aren't having much luck yet. I've enabled the testing ppa listed earlier (using ubuntu 8.04), and installed the mesa updates from it. Then I added...
Results 1 to 8 of 8