Search:

Type: Posts; User: Crunchy; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Replies
    48
    Views
    11,970

    Some people are saying "nVidia's patch", I wasn't...

    Some people are saying "nVidia's patch", I wasn't aware it was submitted by an nVidia dev? I'm assuming it was an X.org dev that wrote the patch but others forced it to be removed.

    As some others...
  2. Thread: It's alive!

    by Crunchy
    Replies
    0
    Views
    1,352

    It's alive!

    OMG I finally got fglrx working on my x1950 Pro AGP! This is the first time since 8.35.5, which is a LONG time!

    First of all I installed the driver on Gentoo using a modified 8.443.1 ebuild but I...
  3. Replies
    76
    Views
    25,784

    Ugh, the amdpcsdb "fix" removes the PreInitDAL...

    Ugh, the amdpcsdb "fix" removes the PreInitDAL failed error but I get a black screen and have to reboot using Magic SysRq keys. I've tried different AGP Apeture sizes but it didn't help.

    Looking...
  4. Replies
    76
    Views
    25,784

    I can't think of anything else to try. I do have...

    I can't think of anything else to try. I do have a different monitor so it must be some combination the driver can't cope with.
  5. Replies
    76
    Views
    25,784

    This doesn't help me :(.

    This doesn't help me :(.
  6. Replies
    76
    Views
    25,784

    8.40.4 didn't have a memory leak that was the new...

    8.40.4 didn't have a memory leak that was the new code base from 8.41 I think. 8.40.4 thinks my card is a PCIE card and so AGP never gets setup, performance is very bad.
  7. Replies
    76
    Views
    25,784

    I've gone back to 8.35.5 for now as it actually...

    I've gone back to 8.35.5 for now as it actually does: detect my card as AGP, runs at 1680x1050 and doesn't have a memory leak :p.
  8. Presumably it's related to the PreInitDAL failed...

    Presumably it's related to the PreInitDAL failed error I get.
  9. Replies
    76
    Views
    25,784

    The r1 ebuild didn't help my PreInitDAL error.

    The r1 ebuild didn't help my PreInitDAL error.
  10. Replies
    76
    Views
    25,784

    My genkernel test was a disaster, X crashes on...

    My genkernel test was a disaster, X crashes on startup no matter what version of fglrx I used.
  11. Interesting, is the PreInitDAL bug to do with...

    Interesting, is the PreInitDAL bug to do with 2.6.23?
  12. Replies
    76
    Views
    25,784

    I can get rid of the glibc error with: ...

    I can get rid of the glibc error with:


    export MALLOC_CHECK_=2
    startx

    I still get the PreInitDAL failed error.
  13. Replies
    76
    Views
    25,784

    I followed all this and still get the same error....

    I followed all this and still get the same error. I make sure I do:

    modprobe -r fglrx

    Before starting X to make sure the right module was loaded, I also rebooted to double check.

    I don't...
  14. Replies
    76
    Views
    25,784

    This does not fix the problem for me. I do the...

    This does not fix the problem for me. I do the following:

    1) Downgrade to 8.433
    2) eselect opengl set ati
    3) etc-update to update all the files back to 8.433 versions.
    4) Upgrade back to...
  15. givemesugar: I've tried all those suggestions. I...

    givemesugar: I've tried all those suggestions. I used the additions to the xorg.conf. I downgraded/upgraded and did etc-update as you suggested. Nothing helped, I get the same error every time with...
  16. The 8.443 is the old style fglrx version. The .1...

    The 8.443 is the old style fglrx version. The .1 is interesting, I think it must be the result of the delayed released. It seems ATI did do some last minute changes.
  17. Well I can't see if this is fixed because of an...

    Well I can't see if this is fixed because of an entirely seperate PreInitDAL failed error:

    http://www.phoronix.com/forums/showthread.php?t=7015

    Anyone with an AGP card got 7.12 working? It...
  18. Replies
    76
    Views
    25,784

    I'm using an external LCD monitor through a DVI...

    I'm using an external LCD monitor through a DVI connector, I can't try any other monitors.

    An ebuild for 7.12 has appeared in the untested tree of Gentoo's portage, I tried it but have the same...
  19. Replies
    76
    Views
    25,784

    Michael, can't ATI use a few of us AGP owners in...

    Michael, can't ATI use a few of us AGP owners in the closed BETA? It doesn't appear to be an obscure problem again.
  20. Replies
    76
    Views
    25,784

    Ack, someone with a HD2400pro AGP is having the...

    Ack, someone with a HD2400pro AGP is having the same problem in the thread:

    http://forums.gentoo.org/viewtopic-p-4640432.html#4640432
Results 1 to 20 of 74
Page 1 of 4 1 2 3 4