Search:

Type: Posts; User: IL CARTOLAiO; Keyword(s):

Search: Search took 0.19 seconds.

  1. Replies
    215
    Views
    84,264

    Related to my compiling problem: fglrx needs...

    Related to my compiling problem:

    fglrx needs the old init_mm symbol, but it was marked as "unused symbol" in 2.6.25. With this release, setting CONFIG_UNUSED_SYMBOLS to "y" should work,...
  2. Replies
    215
    Views
    84,264

    ATI module generator V 2.0...

    ATI module generator V 2.0
    ==========================
    initializing...
    cleaning...
    patching 'highmem.h'...
    assuming new VMA API since we do have kernel 2.6.x...
    Assuming default VMAP API
    ...
  3. I can live without compiz too, but when a new...

    I can live without compiz too, but when a new FGLRX release appears, I try.......

    Let's wait...........
  4. I have this problem too Ati radeon 9550 FGLRX...

    I have this problem too

    Ati radeon 9550
    FGLRX 8.45 (Catalyst 8.01)
    Debian Sid
    Kde 4.0
    Compiz fusion

    If i switch off AIGLX, compiz tells me that GLX_EXT_texture_from_pixmaps is only...
  5. Yes subvertigo....i have the same issue

    Yes subvertigo....i have the same issue
  6. Now installed the driver, here some impressions:...

    Now installed the driver, here some impressions:

    1. +100 fps in fgl_glxgears on a Radeon 9550 (~612fps)
    2. Vlc with OpenGL output works fine (i could post my xorg.conf if anyone needs)
    3. Xvideo...
  7. @Wojtek I get the same error with compiz since i...

    @Wojtek
    I get the same error with compiz since i have updated to Xorg 1.4 with fglrx 8.40.4 and 8.42.3

    Radeon 9550 on Debian Sid
  8. Replies
    4
    Views
    4,223

    Try! Try! I don't know the xXXXX series,...

    Try!

    Try!

    I don't know the xXXXX series, but this problem sounds very strange


    The available output in Vlc are:
    1. X11 (default?...uhm i don't remember)...
    2. Xvideo extension
  9. Replies
    4
    Views
    4,223

    It works I'm sorry for this too simple question...

    It works
    I'm sorry for this too simple question
    Many thanks
  10. Replies
    4
    Views
    4,223

    FGLRX 8.42.3: XVideo causes crashes

    Hi, all
    with the new driver 8.42.3, i have a big (very big) problem. Xvideo playback causes chrashes of Xorg
    Ex.
    If i try to play a video with mplayer or Vlc in XVideo mode, Xorg, crash, the...
  11. Replies
    3
    Views
    2,225

    !!!!!!!!!

    Yes!!!!!!!!!!!! Problem solved
    Thank you very much

    From Xorg.0.log:

    (WW) fglrx(0): Option "HWCursor" is not used
    (WW) fglrx(0): Option "RenderAccel" is not used
    (WW) fglrx(0): Option...
  12. Replies
    3
    Views
    2,225

    Same problem, but i have a camera ;)...

    Same problem, but i have a camera ;)
    http://immagini.p2pforum.it/out.php/i246691_photo.jpg

    Since i copied Signature and Control in /etc/ati, the problem is less frequent, but still present
    ...
Results 1 to 12 of 12