Search:

Type: Posts; User: Iron_Mike; Keyword(s):

Search: Search took 0.19 seconds.

  1. How about: this one: (EE) fglrx(0): PreInitDAL...

    How about: this one:

    (EE) fglrx(0): PreInitDAL failed
    (EE) fglrx(0): PreInit failed
    Screen(s) found but none have usable configuration


    Check this post
    ...
  2. Replies
    6
    Views
    3,881

    Might be on to something with the external...

    Might be on to something with the external monitor though. Once the boot process got to grub and was getting ready to start the Xserver, the monitor went blank, BUT the hard drive keep reading info...
  3. Replies
    6
    Views
    3,881

    Nope didn't work, I've tried installing all ways,...

    Nope didn't work, I've tried installing all ways, either using the script, buildpkg, and the livna modules. I'm going to hook a external monitor up and tell the bios to CRT only to see what...
  4. Replies
    6
    Views
    3,881

    I've changed just about everything in the...

    I've changed just about everything in the xorg.conf. What gets me is that during the FC4 era, the ATI drivers worked fine, same laptop, hardware, etc. But during the implementation of FC5,...
  5. Replies
    6
    Views
    3,881

    You must be kidding, that I'm the only with this...

    You must be kidding, that I'm the only with this error. What gives???
  6. Replies
    6
    Views
    3,881

    ATI 8.31 Error = No 3D

    First post so let me give you some background. This is a Sager laptop with ATI 9700 Mobility RV350 M11 chipset, under Linux FC6 it is identified as 9600 Mobility RV350 M10, close enough.
    Way back...
Results 1 to 6 of 6