Search:

Type: Posts; User: benneque; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.26 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    5,161

    Pretty cool that there's work going on with Qt...

    Pretty cool that there's work going on with Qt and Wayland :)

    But I don't understand what this news exactly means for Qt:
    - Will Qt-Apps to be partially rewritten to work as native Wayland...
  2. Replies
    2
    Views
    1,592

    It works ! It works !!!!!!!! EDIT: now another...

    It works ! It works !!!!!!!!

    EDIT: now another question: how can i generate my own EDID file with the modeline information ?

    EDIT2: WOOHOO!!! JUST CALL ME "GOD!" :) I DID IT!
    I took Powerstrip...
  3. Replies
    2
    Views
    1,592

    I think i found the fitting modelines on the...

    I think i found the fitting modelines on the internet:

    (**) fglrx(0): *Mode "1280x800": 68.9 MHz (scaled from 0.0 MHz), 48.9 kHz, 60.0 Hz
    (II) fglrx(0): Modeline "1280x800"x60.0 68.90 1280...
  4. Replies
    2
    Views
    1,592

    screen only 2/3 of display ?!

    hi everyone!

    I finally got again my notebook-tft working! (Option ExactModeTimingsDVI and Option ConnectedMonitors DFP-0) BUT: now I've got a big black bar at the right and a small white bar at...
  5. Serious Problem: Notebook LCD not detected (worked once)

    Hey guys.

    I've got a really REALLY damn problem with my Samsung R560 (Core2 Duo , Nvidia Geforce 9600M 512MB DDR3). I use Gentoo ~amd64.

    The problem: I can see everything on the screen BUT X....
  6. Here I am again! It is no problem with FGLRX ,...

    Here I am again!

    It is no problem with FGLRX , xorg is the problem:
    I downgraded to xorg-server-1.3.0.0 and everything is fine!

    (under xorg-server 1.4 I tried to use both drivers: mouse and...
  7. rightclick lockup: fglrx 8.3 , xorg-server-1.4 , gentoo , amd64 testing

    hi!

    i dont't know if this is a well known issue/bug, but i've found nothing about it in the www.

    i'm using the newest fglrx driver 8.3 , xorg-server 1.4
    my system is gentoo , amd64 (athlon be...
  8. Replies
    59
    Views
    23,050

    i recognized that all ati-cards WITHOUT this damn...

    i recognized that all ati-cards WITHOUT this damn rialto bridge chip work very good, i have a 9600xt, 9550 and a X1600pro. i use gentoo linux, though i'm always up to date concerning drivers, kernel...
  9. i should follow mz own thread ? :D but isn't...

    i should follow mz own thread ? :D
    but isn't there a possibility to run with maybe kernel 2.6.20 and fglrx 8.35 or sth. old like this ?
  10. X1600 Pro AGP Rialto , Xorg 1.4 freeze , kernel 2.6.23

    Hey guys!

    I got a X1600 Pro AGP from a friend. Under Windows it`s much faster than my old 9600xt. But with Linux it doesn`t seem to work at all.

    I use Gentoo x86 (testing) , Xorg 7.3 (xorg...
  11. hmm. very very strange ... now i TRY to run...

    hmm. very very strange ...
    now i TRY to run compiz on xorg-1.3 .. ok , i have to admit: it does run! .. but it's f*****g unusable! i thought version 7.11 was a bit slow in compiz, but now it's...
  12. ok,.... then i'll reemerge xorg 1.3 .. boring...

    ok,.... then i'll reemerge xorg 1.3 .. boring life :P
  13. i reemerged xorg-server , and then all those...

    i reemerged xorg-server , and then all those xf86-drivers and of course the ati-drivers and everything works now!!


    EDIT: is it possible tu run compiz with xorg 1.4 ??
  14. YAY it's running :) xorg 1.4 9600xt agp ~x86...

    YAY it's running :)
    xorg 1.4
    9600xt agp
    ~x86 gentoo :)
  15. @ZedDB: thanks! yes, i use gentoo.. i'm...

    @ZedDB: thanks! yes, i use gentoo.. i'm reemerging xorg-server right now!
  16. as i said: the directory is empty! :(

    as i said: the directory is empty! :(
  17. i found:...

    i found: /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so
    but its yust a symlink:
    lrwxrwxrwx 1 root root 42 Dec 15 18:33 libglx.so -> //usr//lib/opengl/ati/extensions/libglx.so

    but the...
  18. can someone tell me where to find the libglx.so...

    can someone tell me where to find the libglx.so ??
    i just have a symbolic link to a libglx.so that doesn't exist!
  19. i still have got this damn problem:...

    i still have got this damn problem:
    /usr/bin/eselect opengl set --use-old xorg-x11
    xorg cannot load the glx module (/usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so)
    this file is a symlink to:...
  20. i have a strange error , too: (EE) Failed to...

    i have a strange error , too:

    (EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules/extensions//libglx.so
    (EE) Failed to load module "glx" (loader failed, 7)
    (EE) Failed to load...
Results 1 to 20 of 28
Page 1 of 2 1 2