Search:

Type: Posts; User: ocgltd; Keyword(s):

Search: Search took 0.36 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    3,389

    nVidiaVideoSync VBlank unsupported in MythTV

    mythtv is regularly tearing of image during playback. I started mythfrontend with "-v playback" and saw these errors:

    nVidiaVideoSync: VBlank ioctl did not work, unimplemented in this driver?...
  2. Modifying xorg.conf to compensate for cropping

    I have an Nvidia 8600GS connected to a Sony projector via HDMI, on Fedora Core 6. Sadly, the projector crops 30 pixels from each edge, causing me to lose valuable image! (The desktop menu and...
  3. Replies
    7
    Views
    3,079

    I got clone to work....with the device setting as...

    I got clone to work....with the device setting as Xipeos & you mentioned above. (My aticonfig crashes due to a big in the latest version - thanks ATI).

    The choppiness comment is interesting. I'm...
  4. Switch from fglrx (ati) to radeon (open source) drivers

    After lots of problems with the fglrx driver from ATI, I'm thinking of trying the open source version. Being somewhat new to Linux (i.e. sorry if this is stupid):

    1. How do I uninstall the ATI...
  5. Replies
    4
    Views
    3,934

    Ok - we're making progress!! No matter what I...

    Ok - we're making progress!! No matter what I do, mplayer will always play the ISO as jerky (even with the -vo xv parameter). However, it plays back perfectly under xine. (I can't explain why)

    I...
  6. Replies
    4
    Views
    3,934

    I confirmed that Myth is using mplayer (internal)...

    I confirmed that Myth is using mplayer (internal) for viewing my DVD's (which are copied as ISO's onto my hard drive).

    My mplayer configuration file (/etc/mplayer/mplayer.conf) is:

    # Default...
  7. Replies
    4
    Views
    3,934

    Stutter/jerky DVD playback w/ATI drivers

    I have an X1600 running on Linux 2.6.18 FC6, with ATI's latest drivers 8.37.6

    There are no errors in the xorg.0.log file, and ATI's fglrx drivers are reported in fglrxinfo (for regular graphics...
  8. Replies
    12
    Views
    4,818

    That did it! fglrxinfo now shows the ATI...

    That did it! fglrxinfo now shows the ATI drivers, and OpenGL drawing is nice and fast.

    I was hoping this would fix a stuttery/jerky DVD playback problem too...but I'll post that seperately.
    ...
  9. Replies
    12
    Views
    4,818

    Ok - my Xorg.0.log is too large to post, so I...

    Ok - my Xorg.0.log is too large to post, so I placed here here:

    Xorg.0.log

    I'm still new at all of this - so I'm interest to learn what you see here....thanks
  10. Replies
    12
    Views
    4,818

    I reinstalled the ATI driver, didn't make a...

    I reinstalled the ATI driver, didn't make a difference (using the ATI installer, nothing package specific). As well, I don't have glxgears so that didn't work...
  11. Replies
    12
    Views
    4,818

    There are no errors in my xorg.0.log file, but my...

    There are no errors in my xorg.0.log file, but my system is clearly not using any acceleration for OpenGL drawing (very slow)...I've installed the proprietary ATI driver but it appears not to be...
  12. Replies
    12
    Views
    4,818

    I'm running FC6 (built as part of MythDora). ...

    I'm running FC6 (built as part of MythDora). Although I did not install Nvidia drivers, they might have been included under mythdora.

    My lsmod results are below (no sign of nv anything). Thanks,...
  13. Replies
    7
    Views
    3,079

    Unfortunately, as of the latest ATI driver,...

    Unfortunately, as of the latest ATI driver, aticonfig crashes with a pointer error...so I have to configure by hand. I'll experiment with the settings above and report back if I can make this work. ...
  14. Replies
    12
    Views
    4,818

    glxinfo reports NVidia modules on ATI card?

    I have an ATI X1600 with the latest ATI proprietary driver 8.37.6. The card seems to be working OK, so I now want to get OpenGL working. (GL seems to be happening in software because of how slow...
  15. Replies
    7
    Views
    3,079

    As you suggested, I removed the second DEVICE,...

    As you suggested, I removed the second DEVICE, SCREEN and MONITOR sections. ( I didn't see any bolded sections in your posting).

    The result is that I again have two separate displays and the...
  16. Replies
    7
    Views
    3,079

    Can't clone with X1600 and fglrx 8.37.6

    I am running FC6 (2.6.20) with my ATI X1600, and fglrx 8.37.6. I have an LCD display on one head, and a projector on the other. No matter what I do, I cannot get the outputs to clone. My xorg.conf...
  17. Replies
    1
    Views
    6,780

    Clone monitor with ATI's fglrx

    I'm running ATI's latest driver (May 31 2007) on linux 2.6.20 with an ATI X1600 video card.

    I am trying to clone the two video outputs, but can only get side-by-side (extended desktop) to work. ...
  18. I spoke to fast :( The Blue ting problem is...

    I spoke to fast :( The Blue ting problem is gone...but the flicker remains.

    I'm beginning to suspect that the problem is XvMC related. By altering the XvMC settings in Myth's player, I can...
  19. I solved it (or at least worked around it). ...

    I solved it (or at least worked around it). Apparently the flicker and a blue tint are known problems of the ATI driver. Myth (the player I'm using) has a patch which compensates for the both the...
  20. ATI 8.37.6 causes flicker during video playback

    I'm running the current ATI proprietary driver 8.37.6 on FC6 (2.6.20) for my ATI X1600. The prop drivers seem to load ok (no EE in the xorg.0.log), and dvd playback seems smooth. However, I have s...
Results 1 to 20 of 20