Search:

Type: Posts; User: aljaz; Keyword(s):

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    2,261

    Ha ha, this one made me laugh: Thanks...

    Ha ha, this one made me laugh:



    Thanks Chris! I will move to a newer xserver eventually. :)
  2. Replies
    2
    Views
    2,261

    compile error

    Hi!

    While compiling the driver I'm constantly hitting this error:


    make[3]: Entering directory `/Linux/kms/xf86-video-intel/src'
    CC intel_module.lo
    In file included from...
  3. Khm... For R300 you shouldn't add anything. It...

    Khm... For R300 you shouldn't add anything. It should work out of the box. Though I must say I haven't tried 2.6.33 yet on the mentioned laptop so it could be you've done nothing wrong. Maybe...
  4. KMS=kernel modesetting. And no, you don't really...

    KMS=kernel modesetting. And no, you don't really need it unless you have multiple concurrent users on the same computer. Under KMS every user has DRI enabled as opposed to without KMS option (this is...
  5. What updates? If you compile mesa/drm, etc, then...

    What updates? If you compile mesa/drm, etc, then any update from debian repositories will rewrite your compilations. That will be until Debian unstable/testing update to the latest mesa and drm...
  6. With 2.6.32-rc7 it works! I just refreshed all...

    With 2.6.32-rc7 it works! I just refreshed all gits and now there's a picture on both screens, with acceleration on multiple VT's.

    The only thing that's different it's that displays are now...
  7. Ok, tried it (on Sapphire HD 4350), but it failed...

    Ok, tried it (on Sapphire HD 4350), but it failed with

    (II) RADEON(0): RADEONRestoreMemMapRegisters() :
    (II) RADEON(0): MC_FB_LOCATION : 0x000f0000 0x00ef00e0
    (II) RADEON(0): ...
  8. Add // after git in line 7a)

    Double "//" missing after "git:".
  9. I presume this is about this bug I also...

    I presume this is about this bug I also encountered recently:

    http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=18097
  10. Replies
    120
    Views
    33,936

    Hmmm. This happened on three different machines...

    Hmmm. This happened on three different machines (one desktop and two HP laptops) so I don't think it's a cooling problem.
  11. Replies
    120
    Views
    33,936

    With me it does help. My problem is, that after a...

    With me it does help. My problem is, that after a while, on a random moment, everything freezes except for the mouse. Mouse is allowed to move slowly and jerky, while keyboard and the rest of gnome...
  12. Replies
    17
    Views
    6,052

    Well, my problem has been put to rest. I haven't...

    Well, my problem has been put to rest. I haven't tried 8.11 though, but with 8.12 X started with only TV-out without a problem.

    Anyhow, I was hoping for a bit better TV out quality, since the...
  13. Replies
    17
    Views
    6,052

    Yeah, the compiling thrill has left me somewhere...

    Yeah, the compiling thrill has left me somewhere during the 2.6.21 series. ;)

    otherwise it works normaly on a regular monitor.
  14. Replies
    17
    Views
    6,052

    Well, BIOS is the latest (it's an ASUS M2V MB...

    Well, BIOS is the latest (it's an ASUS M2V MB with 2101 BIOS on board) and the kernel for the intrepid is the latest from the stable series, I guess (2.6.27) - not sure on what stable patch it is...
  15. Replies
    17
    Views
    6,052

    Nope, NOAPIC option doesn't change a thing....

    Nope, NOAPIC option doesn't change a thing. Loading X still freezes the computer. Reverting back to vesa.
  16. Replies
    17
    Views
    6,052

    Interesting. The same problem I was having when...

    Interesting. The same problem I was having when running the latest ubuntu (intrepid) with its fglrx driver but with only S-video connected to a Saphire 3650 card. The boot goes ok, but when X come to...
  17. It works for you? I still got the same result...

    It works for you? I still got the same result with video playback. I even started xine in terminal just to get BadMatch and something about Overlay (Xv).
  18. I also have X1300Pro and Ubuntu 7.04 AMD64 bit...

    I also have X1300Pro and Ubuntu 7.04 AMD64 bit with a custom 2.6.20.7 kernel. After installing the new driver no video playback program would start - the application window (tried totem and xine)...
Results 1 to 18 of 18