Search:

Type: Posts; User: kmolazz; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.18 seconds.

  1. Replies
    45
    Views
    15,822

    Thanks! I'm on openSUSE but it should be the same...

    Thanks! I'm on openSUSE but it should be the same no? Just have to ignore the apt-get and sure i have those things installed.
    regards,
    Carlos
  2. Replies
    45
    Views
    15,822

    Is there any website with instructions on how to...

    Is there any website with instructions on how to install this?
    I have googled for it but couldn't find any :confused:
    regards,
    Carlos
  3. Replies
    4
    Views
    4,376

    I think i have a problem with textured video too....

    I think i have a problem with textured video too.

    I had to add: options "TexturedVideo" "on", to my xorg.conf file, because it was needed by skype to have the webcam video scale properly with the...
  4. Worked for me too, 3D is working again :D Thanks!

    Worked for me too, 3D is working again :D Thanks!
  5. ...oh crap... i was looking at the sax2 log file....

    ...oh crap... i was looking at the sax2 log file.
    I still have the ASIC error in the Xorg log:

    (EE) fglrx(0): Failed to initialize ASIC in kernel.
    (EE) fglrx(0): ===...
  6. I tried installing the drivers again. Removed the...

    I tried installing the drivers again. Removed the old drivers, started with a new xorg.conf (mine was a mess, had references to both fglrx and radeon), and deleted all *fglx* files i could find.

    I...
  7. I also have the problem described in the first...

    I also have the problem described in the first post.
    X700 mobile
    OpenSuse 10.3 (32bit)
    2.6.22.13-0.3 kernel
    Xorg 7.3
  8. Replies
    3
    Views
    1,831

    Thanks guys. I guess the problem I have only has...

    Thanks guys.
    I guess the problem I have only has to do with this M635 series from MSI. I've seen other owners complain about this in the MSI forums. This corruption also appears in windows. The only...
  9. Replies
    3
    Views
    1,831

    Can anyone with a X700 mobile...

    ...report if they have powerplay working with their card and if they have a powerplay section in the amdcccle?

    -Powerplay still doesn't work for me: display corruption when entering a lower...
  10. Replies
    8
    Views
    4,365

    Does powerplay work fine with your card?

    Does powerplay work fine with your card?
  11. Replies
    1,108
    Views
    360,978

    hum... i don't have anything related to powerplay...

    hum... i don't have anything related to powerplay in the amd linux control center. I have a X700M, what card are you using?
  12. Replies
    1,108
    Views
    360,978

    you mean we can expect it in the upcoming...

    you mean we can expect it in the upcoming releases? :)
  13. Replies
    1,108
    Views
    360,978

    Question: Are there plans to introduce user...

    Question:
    Are there plans to introduce user controlled powerplay settings in the linux control center, in a similar way to what exists in windows?

    I know one can use aticonfig, but we can not for...
  14. Replies
    6
    Views
    4,286

    I found nothing related to ATI/AMD in...

    I found nothing related to ATI/AMD in /etc/acpid/events.
    And i get the same problems with cat7.12.
    more help anyone? :(

    regards,
    Carlos
  15. Widescreen is working fine for me. Using 1280x800...

    Widescreen is working fine for me. Using 1280x800 with an X700M and opensuse10.3.
    Haven't had any problems yet, except for powerplay giving me display corruption.
    3D apps work ok, and 2d is faster...
  16. Replies
    6
    Views
    4,286

    Thanks all, I disabled atieventsd, unplugged and...

    Thanks all,
    I disabled atieventsd, unplugged and still got corruption anyway. Plugged it back again... still corruption. Then, from what i managed see, typed init 3 on a terminal as su, logged in...
  17. Replies
    6
    Views
    4,286

    how can i kill it at boot? because if i get into...

    how can i kill it at boot? because if i get into kde there's corruption and i can't do anything

    regards,
    Carlos
  18. Replies
    6
    Views
    4,286

    Powerplay problems, how to disable it?

    Hi all,
    I've been having a problem with powerplay on my notebook for a while now.
    It's an Msi M635 with a X700 mobile and the problem is that whenever powerplay is enabled and as long as it's...
  19. Replies
    8
    Views
    2,965

    Solved the "watermark corruption" for me too. ...

    Solved the "watermark corruption" for me too.
    Opensuse 10.3, X700 mobile
  20. Regarding the LR corner (and mouse) corruption i...

    Regarding the LR corner (and mouse) corruption i had that too. As i was told by another user on this forum: make sure you have these lines in your /etc/X11/xorg.conf:

    Option "HWCursor" "On"...
Results 1 to 20 of 31
Page 1 of 2 1 2