Search:

Type: Posts; User: knutbert; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.28 seconds.

  1. Replies
    15
    Views
    6,242

    Hi andrei, patch seems to be working fine now,...

    Hi andrei,

    patch seems to be working fine now, but it does not like the patch-files - maybe the 8-11 package was changed meanwhile? :confused:

    Anyways, why don't you try 8-12 or, better yet,...
  2. Replies
    4
    Views
    2,305

    Error occurs much earlier during initialization...

    Error occurs much earlier during initialization as logfile shows

    (WW) fglrx(0): Failed to open DRM connection
    (EE) fglrx(0): [FB] Can not get FB MC address range.

    Haven't seen this one before...
  3. Replies
    15
    Views
    6,242

    Error messages?

    Ok, here's how you can find out what's not working:

    Before building the package (step 3 in first post) open the packaging script packages/SuSE/ati-packager.sh and change the rpmbuild command (line...
  4. Replies
    15
    Views
    6,242

    Hi Xtigyro, not sure what your question is......

    Hi Xtigyro,

    not sure what your question is... :D
    Did you follow instructions in first post?

    Cheers,
    knutbert
  5. Replies
    15
    Views
    6,242

    Hi Kano, As you can see the patch is all about...

    Hi Kano,

    As you can see the patch is all about changing access to the - as I understand - obsolete __SMP__ definition so CONFIG_SMP will be probed instead. Thats generally a good thing, I...
  6. Replies
    7
    Views
    2,490

    powerstates?

    Hi mdraicch/muzza,

    did you check powerstates? 8.11 changes them upon plug/unplug of power on laptops e.g.

    Power unplugged:

    knutbert:~> aticonfig --lsp
    core/mem [flags]...
  7. Thread: Catalyst 8.11

    by knutbert
    Replies
    75
    Views
    29,091

    Look here for fix

    Hi shinigami,

    I experienced the same problem - you can find my fix for it here.

    Cheers,
    knutbert
  8. Replies
    15
    Views
    6,242

    Catalyst 8.11 - Fix for SuSE build-script

    Hello everybody!

    Here's a fix for the non-working SuSE Build-Script in Catalyst 8.11. :)

    Background:
    On SuSE systems the file firegl_public.c needs to be patched to properly handle SMP...
  9. Back in business!

    Hi Antiarch,



    what can I say, this solved the issue completely for me - 3D and Compiz are working fine!

    Thanks for passing the news around, Antiarch! And thanks to sndirsch for providing the...
  10. No Laptop support from ATI/AMD...

    Meanwhile I got two responses from ATI:

    The first one was just an automatically generated email I suppose everybody gets who files a ticket about Catalyst drivers and Linux. :rolleyes:

    Upon...
  11. File a Trouble Ticket!

    Hello,

    I just filed a trouble-ticket with the AMD/ATI customer support here:
    http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=ticket

    You may want to try that, too - might be the...
  12. Version mismatch?

    Hi Carlos,



    Uninstall/Reinstall can be a bit tricky at times... So just to rule out a simple explanation for your errors: Is the right kernel module being loaded?

    On the other hand the...
  13. Replies
    224
    Views
    121,051

    50 FPS sounds like disabled hardware 3D support....

    50 FPS sounds like disabled hardware 3D support.
    What error messages are you getting?

    Cheers,
    knutbert
  14. Current summary

    Hello,

    first of all I'd like to thank everybody who reported their experiences! :)

    Let me briefly summarize the findings so far:

    ASIC-Bug:
    We have 5 confirmed reports of the "failed to...
  15. Replies
    5
    Views
    3,989

    why the kernel module is not removed with the rpm package

    The kernel module ist not included in the rpm file list as it is compiled for your kernel by the script fglrx-kernel-build.sh.

    So when rpm removes all the files that were included in the...
  16. Thanks for sharing the information! So...

    Thanks for sharing the information!
    So apparently it is not a per se problem with the Mobility X1400. :)

    To narrow down things a bit:
    What distro / xserver-version / kernel version are you...
  17. Hello, is anyone else experiencing this ASIC...

    Hello,

    is anyone else experiencing this ASIC bug?
    If so please post, so we can narrow down the "boundary conditions".

    Also: If you've got a Mobility X1900 or Mobility X1400 and you don't get...
  18. Replies
    1,108
    Views
    362,009

    What's special about Mobility Radeon X1900?

    Hello,

    there's one thing I've been wondering about ever since I bought my Laptop equipped with a Moility Radeon X1900:

    The Mobility X1900 has not shown up in any of the release notes I've seen...
  19. Replies
    224
    Views
    121,051

    7-12 is working with AIGLX - dont know about 8-1 though

    Hi Wojtek,



    The only thing I can tell you is that AIGLX is working fine with Catalyst 7-12 and X.org 7.3 (xorg-server-1.4) - that's what I'm currently running.

    Catalyst 8-1 is not working...
  20. Replies
    224
    Views
    121,051

    "failed to initialize ASIC bug" again...

    Hello combatdoc,



    You are getting the same "falied to initialize ASIC" bug I am experiencing.

    I filed a bugreport on http://ati.cchtml.com/.
    You may want to add your experiences there so...
Results 1 to 20 of 27
Page 1 of 2 1 2