Search:

Type: Posts; User: atsjo; Keyword(s):

Search: Search took 0.31 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    3,526

    Hmm have tried to do the things in the guide, but...

    Hmm have tried to do the things in the guide, but not all things seem to be the same in my xorg.conf. I have OpenSuse 10.2 and AMD 64 CPU. My screen is NEC Multisync 20wgx2. It seems to be some...
  2. Replies
    3
    Views
    3,526

    thank

    Will check it out looks promising.. thank you
  3. Replies
    3
    Views
    3,526

    Hello, sorry about the posting but it wont show....

    Hello, sorry about the posting but it wont show.

    I have installed OpenSuse 10.2 and have a ATI x800se with the newest drivers. 3d and xgl works fine, the thing is, when i try to switch between...
  4. Replies
    8
    Views
    3,685

    din't help

    Hello changed the value to 3. Started X11 manually afterwards and tried to shut it down again. Computer freezes, my screen goes black. There is no output on the dvi or the vga, is there anyway to...
  5. Replies
    8
    Views
    3,685

    Thanks

    Found it and where to add it, but how do I make sure that i can shut down x11 and don't have to restart my computer to see whats going on.
    Sorry if i am being needy. Thanks for the help.
    Atsjo
  6. Replies
    8
    Views
    3,685

    Sorry Michael i can't post my settings for you to...

    Sorry Michael i can't post my settings for you to see.
    I don't know what i should look for in the inittab file. Tried to add some sequences from my old xorg.conf into the new but the x11 server...
  7. Replies
    8
    Views
    3,685

    Well i tried to post a reply but it didn't show...

    Well i tried to post a reply but it didn't show up. Hmm will write it again. Thanks for the quick reply.
    Atsjo
  8. Replies
    8
    Views
    3,685

    Thanks

    This is my inittab
    I can see all the letters when the computer starts up. But when i try to leave X11 the screen says there is no input. will add my xorg.conf just to be safe or it may be of use. ...
  9. Replies
    8
    Views
    3,685

    Ati driver Working no Display in Bash

    Hi
    I've got Sapphire Radeon x800se and my LCD Screen is Nec Multisync 20WGX2.
    The newes drivers from Ati are installed and working fine in X11. But when I am trying to go into bash mode the screen...
Results 1 to 9 of 9