Search:

Type: Posts; User: moritz; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    6,220

    I love trolls.... :rolleyes:

    I love trolls.... :rolleyes:
  2. Replies
    6
    Views
    2,092

    I didn't find an easy option to change the ro in...

    I didn't find an easy option to change the ro in there. The only thing I found was editing the script /etc/grub.d/10_linux so I thought for a test changing it directly inside /boot/grub/grub.cfg...
  3. Replies
    6
    Views
    2,092

    I'll try it again editing the entry in grub...

    I'll try it again editing the entry in grub itself.
  4. Replies
    6
    Views
    2,092

    I checked my grub.cfg and it's mounting...

    I checked my grub.cfg and it's mounting read-only. So I changed that but it doesn't fix the problem.
  5. Replies
    6
    Views
    2,092

    Problem after switch to dependency based boot

    A couple of days ago the current Debian testing brought the new version of sysv-rc which switched to dependency based boot. Since then I get some error messages while booting. It's not affecting the...
  6. Replies
    21
    Views
    6,220

    Oh come on... I AM sure and I KNOW it is...

    Oh come on... I AM sure and I KNOW it is completely uninstalled.
  7. Replies
    21
    Views
    6,220

    As I said before: it's completely uninstalled...

    As I said before: it's completely uninstalled...
  8. Replies
    21
    Views
    6,220

    I used it but I'm pretty sure it's uninstalled...

    I used it but I'm pretty sure it's uninstalled completely.
  9. Replies
    21
    Views
    6,220

    No it just appears with the radeon driver. KDE...

    No it just appears with the radeon driver. KDE version is always Debian testing -> currently 4.3.
  10. Replies
    21
    Views
    6,220

    No it's an internal PCIe card in my Thinkpad.

    No it's an internal PCIe card in my Thinkpad.
  11. Replies
    21
    Views
    6,220

    No more ideas?

    No more ideas?
  12. Replies
    21
    Views
    6,220

    No that doesn't help :(

    No that doesn't help :(
  13. Replies
    21
    Views
    6,220

    Various graphic bugs with radeon

    I'm using a Debian testing with KDE4 and the radeon driver and have various graphic bugs. For example my screen is full of weird colors and stripes when kdm starts. As soon as there's the login...
  14. Replies
    15
    Views
    7,709

    What's the output of xrandr anyway? I have a T60...

    What's the output of xrandr anyway? I have a T60 with a docking station and 2 external deisplays (DVI and VGA) too. xrandr should say sthg like this:

    moritz@MoLap:~$ xrandr
    Screen 0: minimum 320...
  15. Replies
    2
    Views
    1,546

    Does no one have an idea?

    Does no one have an idea?
  16. Replies
    2
    Views
    1,546

    I deleted all configs etc and then it worked...

    I deleted all configs etc and then it worked again for a couple of reboots. No it's back to the state described before. Does no one have an idea or a hint?
  17. Replies
    2
    Views
    1,546

    Kmail problem with certificates

    I have a problem with kmail:
    Coz the certificate of my server isn't signed correctly I have to approve that I want to connect etc. It doesn't matter if I click on "forever", kmail will ask me about...
  18. Mmm doesn't seem to work for real. At least...

    Mmm doesn't seem to work for real. At least KRandR is still telling me it's not disabled.
  19. Sounds interesting. I'll give it a try ;)

    Sounds interesting. I'll give it a try ;)
  20. Okay thanks for that help but I gave up on the...

    Okay thanks for that help but I gave up on the fglrx and switched to the radeon driver. After a bit of try'n'error with the configuration it's working pretty good now :)
Results 1 to 20 of 27
Page 1 of 2 1 2