Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unigine Heaven 2.0 Launches For Linux

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #21
    For anyone who's interested in following progress on this:
    https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=23884#c4

    Comment


    • #22
      Is anyone else getting this?
      Radeon 5750 X64

      Comment


      • #23
        Anyone else getting this?
        ATi 5750 X64

        Comment


        • #24
          No working for me.

          Its not working on my 64 bit Ubuntu.
          When I type this in the terminal.
          "phoronix-test-suite benchmark unigine-heaven"
          It acts as though its downloading 130 some megs then in just a few seconds it asks about tesselation and resolution then it just shows
          Unigine Heaven:
          unigine-heaven [Tessellator: Disabled - Resolution: 1920 x 1080]
          Expected Trial Run Count: 3
          Started Run 1 @ 03:25:45
          Started Run 2 @ 03:25:47
          Started Run 3 @ 03:25:49

          Test Results:

          Average: 0 Frames Per Second
          Never leaves the terminal for some reason it doesn't download correctly?
          I even reinstalled the Test Suite.
          Any ideas??

          Comment


          • #25
            Originally posted by cliff View Post
            Its not working on my 64 bit Ubuntu.
            When I type this in the terminal.
            "phoronix-test-suite benchmark unigine-heaven"
            It acts as though its downloading 130 some megs then in just a few seconds it asks about tesselation and resolution then it just shows
            Unigine Heaven:
            unigine-heaven [Tessellator: Disabled - Resolution: 1920 x 1080]
            Expected Trial Run Count: 3
            Started Run 1 @ 03:25:45
            Started Run 2 @ 03:25:47
            Started Run 3 @ 03:25:49

            Test Results:

            Average: 0 Frames Per Second
            Never leaves the terminal for some reason it doesn't download correctly?
            I even reinstalled the Test Suite.
            Any ideas??
            You're not running the latest Git snapshot, but the test profile that I had written against the internal build.

            New version: http://phorogit.com/index.php?p=phor...e.git&dl=targz (Git)
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #26
              Originally posted by matty429 View Post
              Anyone else getting this?
              ATi 5750 X64
              Yes. Are you using the beta drivers(xorg 1.7 support) from the latest ubuntu release?

              Comment


              • #27
                @Michael

                It is hard to say use the "git version" because when you really use git, then you get outdated code (compared to your tar.gz):

                checking phoronix-test-suite.diff:
                18 files changed, 86 insertions(+), 77 deletions(-)

                Comment


                • #28
                  Originally posted by matty429 View Post
                  Anyone else getting this?
                  ATi 5750 X64
                  Maybe you just discovered the hidden anaglyph support.
                  If I could just find those d**n glasses...

                  Comment


                  • #29
                    Originally posted by Raven3x7 View Post
                    Yes. Are you using the beta drivers(xorg 1.7 support) from the latest ubuntu release?
                    2:8.721

                    I tried the 10.3 from ati, that broke everything but basic 2d.

                    Comment


                    • #30
                      Originally posted by entropy View Post
                      Maybe you just discovered the hidden anaglyph support.
                      If I could just find those d**n glasses...
                      I think I enabled Led Zeppelin / Black Sabbath mode...

                      Comment

                      Working...
                      X