Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ubuntu Gets Another ATI Catalyst Driver Handout

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by TheWretched View Post
    Anyways... error is still the same
    I tested latest catalyst with xorg 1.7.6 but still the same error as you

    I'm on Archlinux x86_64 kernel 2.6.33, sony vaio eb1z1e with ATI HD5650

    Comment


    • can someone post his xorg.conf ?
      somehow it doesnt configure it in my system and its blank.
      (ubuntu 10.04)

      Comment


      • Originally posted by xpander View Post
        can someone post his xorg.conf ?
        somehow it doesnt configure it in my system and its blank.
        (ubuntu 10.04)
        didn't
        Code:
        sudo aticonfig --initial
        work for you ?

        Section "ServerLayout"
        Identifier "aticonfig Layout"
        Screen 0 "aticonfig-Screen[0]-0" 0 0
        EndSection

        Section "Files"
        EndSection

        Section "Module"
        EndSection

        Section "Monitor"
        Identifier "aticonfig-Monitor[0]-0"
        Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
        Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
        Option "DPMS" "true"
        EndSection

        Section "Device"
        Identifier "aticonfig-Device[0]-0"
        Driver "fglrx"
        BusID "PCI:1:0:0"
        EndSection

        Section "Screen"
        Identifier "aticonfig-Screen[0]-0"
        Device "aticonfig-Device[0]-0"
        Monitor "aticonfig-Monitor[0]-0"
        DefaultDepth 24
        SubSection "Display"
        Viewport 0 0
        Depth 24
        EndSubSection
        EndSection

        Comment


        • sudo aticonfig --initial

          didnt work for me, got just blank xorg.conf

          thx for ur xorg, got it working now

          Comment

          Working...
          X