Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Phoronix Forums Have Been Upgraded

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by benmoran View Post
    Awesome, no more fixed width!!
    Ya it amazes me how many sites are still stuck using "1995ish geocities" fixed width layouts.

    Comment


    • #17
      Originally posted by jakubo View Post
      does it only seem to me or does anyone else find it rather large? i got the feeling i have to scroll a lot.
      I find it actually less to scroll now that one sentence doesn't use three or four lines.

      Comment


      • #18
        One other suggestion Michael, please allow us to set the number of posts viewable in a page. The standard 10/25/50/100 posts settings would suffice.

        Comment


        • #19
          It's better now, maybe the green could be a bit darker too. I liked the old colors, you need to get used to the new ones I do not understand ppl who really use fullscreen on huge monitors, much wider than about 1280 pixel on my 1920x1200 tft is not optimal to read, but well...

          Comment


          • #20
            Originally posted by deanjo View Post
            One other suggestion Michael, please allow us to set the number of posts viewable in a page. The standard 10/25/50/100 posts settings would suffice.
            I may make it an option, but not by too much, due to dependent upon the minimal ads within the forums.
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #21
              I might be missing something but it looks like that the premium subscription is no longer working after the update. Previously all I had to do in order to get ad-free site browsing and the possibility to view articles on a single page is to simply login into the forums. Today this didn't worked. I.e. I've been able to normally login into forums but it didn't resulted in main site switching to premium browsing mode. Am I missing something?

              Comment


              • #22
                Originally posted by lexa2 View Post
                I might be missing something but it looks like that the premium subscription is no longer working after the update. Previously all I had to do in order to get ad-free site browsing and the possibility to view articles on a single page is to simply login into the forums. Today this didn't worked. I.e. I've been able to normally login into forums but it didn't resulted in main site switching to premium browsing mode. Am I missing something?
                Should be fixed now, you may need to log back in.
                Michael Larabel
                http://www.michaellarabel.com/

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Michael View Post
                  Screenshots please if having a hard time seeing somethng or making visual suggestions, thanks. Still figuring out the vBulletin theme/style system after not touching it many versions ago / 5 years ago.
                  Michael, it works okay with my WebKit browsers (Midori, Chrome), so I'm thinking it's a firefox/GTK theming problem on my end. Thanks, anyway.

                  Comment


                  • #24
                    I was expecting Bridgman to have posted here and then edited his post 100 times by now. Seems like everytime he posted he complained about the edit limit.

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Michael View Post
                      Should be fixed now, you may need to log back in.
                      Yes, now it's working fine, thanks.

                      Comment


                      • #26
                        I've got a bug report.

                        I couldn't select the password input field after I'd entered my username and the username field turned yellow. After I added a letter to the end of my username it worked and then I deleted that letter to log in. It seems like there's some javascript that thought my username was invalid.

                        Comment


                        • #27
                          What about this?
                          Image way too big for embedding! *fleeing in panic from mod banhammer*
                          It's a quick edit, but the colors seemed to work out pretty well.
                          List:
                          #7F7F7F frame
                          #DFDFDF title background
                          #BFBFBF background

                          Comment


                          • #28
                            Ahhh the colors are much better now. Takes some time getting used to, but in the end this is how it should be.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by pvtcupcakes View Post
                              I was expecting Bridgman to have posted here and then edited his post 100 times by now. Seems like everytime he posted he complained about the edit limit.
                              Edit limit is still 1 minute...

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by ad_267 View Post
                                Edit limit is still 1 minute...
                                This seriously needs fixing.

                                Comment

                                Working...
                                X