Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't run 3d tests on Opensuse 11.0

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #11
    Originally posted by sysop74 View Post
    OK
    It's php again

    PHP Notice: Undefined offset: 1 in /usr/share/phoronix-test-suite/pts-core/functions/pts-functions_system_graphics.php on line 493

    I can't create an xml - report
    Sorry but it worked in the beginning now it doesn't ...
    The browser shows jibberish in the test results
    ----

    3d now works with 'xhost local:'
    That PHP notice shouldn't have caused any problems. That notice just deals with graphics card detection, but it should be fixed in git.
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #12
      Originally posted by Michael View Post
      That PHP notice shouldn't have caused any problems. That notice just deals with graphics card detection, but it should be fixed in git.
      OK The Browser just can't put together the results saved into the result folder. With the first three tests I ran this worked fine ... Don't know why it doesn't now

      I guess the case can be cosed

      Alotta Thanx for the work
      and thanx for the benchmark :-)

      Comment


      • #13
        Originally posted by sysop74 View Post
        OK The Browser just can't put together the results saved into the result folder. With the first three tests I ran this worked fine ... Don't know why it doesn't now

        I guess the case can be cosed

        Alotta Thanx for the work
        and thanx for the benchmark :-)
        Is trying to open the results in Konqeror?

        Comment


        • #14
          Yes,

          there is a result folder after a benchmark run. Inside there are several files.

          I don't get no .xli file that then shows the result-information within the green-layoutet browser site. The result tables as graphics are there aswell.

          I guess this is a php problem during the generation of the results page. Just as if it could't put together the pieces.

          Konqueror and Firefox

          Comment


          • #15
            Firefox should work, Konq has issues with it though.

            Comment

            Working...
            X