Announcement

Collapse
No announcement yet.

Latest Git Nexuiz - no protocol specified

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Latest Git Nexuiz - no protocol specified

    Nexiuz with the latest Git results in

    dean@linux:~/phoronix-test-suite> ./phoronix-test-suite run nexuiz

    Would you like to save these test results (Y/n)? n

    ====================================
    Test Configuration: Nexuiz
    ====================================

    Resolution:

    1: 800 x 600
    2: 1024 x 768
    3: 1280 x 960
    4: 1280 x 1024
    5: 1400 x 1050
    6: 1600 x 1200

    Please Enter Your Choice: 6

    HDR:

    1: Yes
    2: No

    Please Enter Your Choice: 1

    Sound:

    1: On
    2: Off

    Please Enter Your Choice: 2

    ====================================
    Nexuiz (Run 1 of 3)
    ====================================

    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified

    ====================================
    Nexuiz (Run 2 of 3)
    ====================================

    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified

    ====================================
    Nexuiz (Run 3 of 3)
    ====================================

    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified
    No protocol specified

    ###############################################
    Nexuiz:
    Resolution: 1600 x 1200 - HDR: Yes - Sound: Off


    Average: 0.00 Average FPS
    ###############################################

  • #2
    Seems urban terror has an issue too

    dean@linux:~/phoronix-test-suite> ./phoronix-test-suite run urbanterror

    Would you like to save these test results (Y/n)? n

    ====================================
    Test Configuration: Urban Terror
    ====================================

    Resolution:

    1: 800 x 600
    2: 1024 x 768
    3: 1280 x 960
    4: 1280 x 1024
    5: 1400 x 1050
    6: 1600 x 1200

    Please Enter Your Choice: 6

    ====================================
    Urban Terror (Run 1 of 3)
    ====================================


    ====================================
    Urban Terror (Run 2 of 3)
    ====================================


    ====================================
    Urban Terror (Run 3 of 3)
    ====================================


    ####################################
    Urban Terror:
    1600 x 1200


    Average: 0.00 Average FPS
    ####################################

    dean@linux:~/phoronix-test-suite>

    This seems to happen on all the game tests.
    Last edited by deanjo; 08-10-2008, 07:19 AM.

    Comment


    • #3
      No protocol specified? Never seen that before... I'll check it out today. Thanks.
      Michael Larabel
      http://www.michaellarabel.com/

      Comment


      • #4
        Originally posted by Michael View Post
        No protocol specified? Never seen that before... I'll check it out today. Thanks.
        Ya just a reminder this is on a fresh install of openSUSE 11.0 and pts.

        Comment


        • #5
          PTS 1.0.5 runs fine.

          Comment


          • #6
            Is anyone else experiencing running graphics tests like these with git or 1.2.0b1? I cannot reproduce this problem.
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #7
              For those that may be experiencing this a workaround is to type in before running it is

              Code:
              xhost +

              Comment


              • #8
                You are running it as root, thats wrong.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Kano View Post
                  You are running it as root, thats wrong.
                  xhost +local:
                  would work as well.

                  Comment


                  • #10
                    A VERY stupid hack! There is no need to run it as root at all, also if you would need it then you would use

                    sux

                    not

                    su

                    to get root. Also sudo -i does not work in this case.

                    Comment

                    Working...
                    X