Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't upload results from pts-test1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't upload results from pts-test1

    Just finished setting up 0.3.1 and tried to run pts-test1. The test completed fine, but when I tried to upload the results to PTS Global it gave me this:

    Code:
    Uploading: /home/principe/.phoronix-test-suite/pts-test-results/pts-suite1-00.xml
    
    Warning: file_get_contents(http://www.phoronix-test-suite.com/global/user-upload.php?result_xml=PD94bWwgdmVyc2lvbj0iMS4wIj8%2BCjw%2FeG1sLXN0eWxlc2hlZXQgdHlwZT0idGV4dC94c2wiIGhyZWY9InB0cy1yZXN1bHRzLXZpZXdlci92aWV3ZXIueHNsIiA%2FPgo8IS0tIENoZWNrc3VtOiA2OWFkZWVkOGU2Y2IyMWEzNTkwZDQ0ZDc1OWFjZDFkNCAtLT4KPCEtLSBHZW5lcmF0ZWQ6IDIwMDgtMDQtMjEgMDc6MjM6MjggLS0%2BCjxQaG9yb25peFRlc3RTdWl0ZT4KCTxCZW5jaG1hcms%2BCgkJPE5hbWU%2BTEFNRSBNUDMgRW5jb2Rpbmc8L05hbWU%2BCgkJPFZlcnNpb24%2BMy45NzwvVmVyc2lvbj4KCQk8QXR0cmlidXRlcz50aW1lIGxhbWUgLWggYXVkaW8ud2F2IGF1ZGlvLm1wMyAoNDUuME1CKTwvQXR0cmlidXRlcz4KCQk8U2NhbGU%2BU2Vjb25kczwvU2NhbGU%2BCgkJPFByb3BvcnRpb24%2BTElCPC9Qcm9wb3J0aW9uPgoJCTxSZXN1bHRGb3JtYXQ%2BQkFSX0dSQVBIPC9SZXN1bHRGb3JtYXQ%2BCgkJPFRlc3ROYW1lPmVuY29kZS1tcDM8L1Rlc3ROYW1lPgoJCTxUZXN0QXJndW1lbnRzPjwvVGVzdEFyZ3VtZW50cz4KCQk8UmVzdWx0cz4KCQkJPEdyb3VwPgoJCQkJPEVudHJ5PgoJCQkJCTxJZGVudGlmaWVyPjAwPC9JZGVudGlmaWVyPgoJCQkJCTxWYWx1ZT4yNC40NDwvVmFsdWU%2BCgkJCQk8L0VudHJ5PgoJCQk8L0dyb3VwPgoJCTwvUmVzdWx0cz4KCTwvQmVuY2htYXJrPgoJPEJlbmNobWFyaz4KCQk8TmFtZT5PZ in /home/principe/.phoronix-test-suite/pts-core/functions/pts-functions.php on line 345
    
    Results Uploaded To:
    Nothing was uploaded after that.

  • #2
    if you try running universe does it upload fine?
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #3
      Yes. All the other tests that I have tried upload fine (universe, superPi, compilation).

      Comment


      • #4
        benchmarks manual upload

        I've done a benchmark and have the .xml but I dont seem to be able to upload the results to PTS global from the script, probably the firewall at work blocking it.

        Is there a way to manually upload the results?

        Comment


        • #5
          Originally posted by lordmozilla View Post
          I've done a benchmark and have the .xml but I dont seem to be able to upload the results to PTS global from the script, probably the firewall at work blocking it.

          Is there a way to manually upload the results?
          That'd be surprising as the upload script is very simple and is just using HTTP, but right now there is no way to manually upload results.
          Michael Larabel
          http://www.michaellarabel.com/

          Comment


          • #6
            Originally posted by Michael View Post
            That'd be surprising as the upload script is very simple and is just using HTTP, but right now there is no way to manually upload results.
            That's weird because i set the proxy using

            export http_proxy="xxx:3128"

            using a squid proxy that i set up last week at work and i know that definitely filters nothing.

            Is there anyway to try and re-upload the file? using a command line switch using the script?

            Comment


            • #7
              phoronix-test-suite upload NAMEOFSAVEDRESULT OR PATH TO XML FILE WITH .XML AT END
              Michael Larabel
              http://www.michaellarabel.com/

              Comment


              • #8
                still no luck using 2 different proxies. Do you not use the http_proxy environment variable?

                It's not a problem, i'll upload the results when i do the ones on my home PC, that should work, but there does seem to be an error when using a proxy. the error i get is :

                [blf@holm phoronix-test-suite]$ ./phoronix-test-suite upload /vmware2/benchmarks/universe.xml

                Uploading: /vmware2/benchmarks/universe.xml
                Results Uploaded To: <TITLE>Error</TITLE>
                <BODY>
                <H1>Error</H1>
                FW-1 at fw-iop-Bristol1: Access denied.</BODY>
                fw-iop-Bristol1 is one of our firewalls. It could be simply that is blocking the request.

                Comment


                • #9
                  I am not using http_proxy variable as this is all going through PHP/Zend Engine with the file_get_contents() call.
                  Michael Larabel
                  http://www.michaellarabel.com/

                  Comment


                  • #10
                    There seems to be something weird, because I was able to download all the benchmarks fine. I don't know enough about our firewall to really be able to say what is at fault here though.

                    I have to say i was quite impressed with the benchmark process for universe though, albeit slightly surprised when my workstation started nexuiz on both monitors....

                    Comment

                    Working...
                    X