Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't upload results from pts-test1

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #11
    I don't think it's the firewall. I'm behind a firewall too and can download and upload just fine. pts-test1 always fails to upload, generating the output I posted originally. So far that's the only test that does this.

    Comment


    • #12
      Well, I get a different result. Here is the output of the final stages:

      Code:
      Do you want to view the results in your web browser (y/N)? n
      Would you like to upload these results to PTS Global (Y/n)? Y
      
      Tags are optional and used on PTS Global for making it easy to share, search, and organize test results. Example tags could be the type of test performed (i.e. WINE tests) or the hardware used (i.e. Dual-Core SMP).
      
      Enter the tags you wish to provide (separated by commas): 6400+ M2N-E
      
      Uploading: /home/dean/pts-test-results/6400+.xml
      
      Results Uploaded To:
      
      dean@linux:~/Desktop/phoronix-test-suite>

      Comment


      • #13
        Hello.
        Since I've switched to Gentoo linux, I can't upload the results at all - the same as above appears - it looks like my results are uploaded, but no link is shown, and in fact, they aren't.

        I am also unable to login using my created account (PeterKraus); and I have downloaded the 0.4.0 version...

        Is there any dependency I should emerge from gentoo portage tree? Because the PHP5 seems to be installed...

        Comment


        • #14
          Okay, in the Phoronix Test Suite 0.5.1 release this is now fixed. Seems to have been caused by a PHP limitation with the length of URIs. I have a fix in there that doesn't allow the suites to be uploaded now of a really large length, but all of the biggest suites now (including the new pcqs-server-motherboard) should upload appropriately.
          Michael Larabel
          http://www.michaellarabel.com/

          Comment


          • #15
            Doesn't work, still (using audio-encoding).... How can I provide some more developer output?

            Comment


            • #16
              does pcqs-server-motherboard suite upload for you? Can you send me the file to michael [at] phoronix.com of ~/.phoronix-test-suite/test-results/<SAVED NAME>/composite.xml ?
              Michael Larabel
              http://www.michaellarabel.com/

              Comment


              • #17
                Testing it for you right now. The suite is quite long...

                I have already sent you the audio-encoding result; I'll be back with the server result once I have it..

                Comment


                • #18
                  Still does not upload for me. There is no output or errors given; it just returns me back to the command prompt.

                  Comment


                  • #19
                    I worked out the issue with Peter. Gentoo doesn't have the fopen ini setting for file_get_contents. See: http://us3.php.net/manual/en/filesys...llow-url-fopen
                    Michael Larabel
                    http://www.michaellarabel.com/

                    Comment


                    • #20
                      Originally posted by Michael View Post
                      I worked out the issue with Peter. Gentoo doesn't have the fopen ini setting for file_get_contents. See: http://us3.php.net/manual/en/filesys...llow-url-fopen
                      Can you explain how you fixed this, i am unable to upload.
                      Am using Phoronix Test Suite v1.6.0a2 (TYDAL)

                      Comment

                      Working...
                      X