Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wrong directories in 0.3.0?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wrong directories in 0.3.0?

    I got this while trying 0.3.0.
    Code:
    /usr/bin/time: cannot run ./vorbis/bin/oggenc: No such file or directory
    Command exited with non-zero status 127
    WAV To OGG Encode Time: 0.00 Seconds
    While oggenc is in ~/pts-benchmark-env/encode-ogg

    Error, or...?

  • #2
    obsidianreq:

    Have you tried running phoronix-test-suite install encode-ogg again?
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #3
      This is the first time I've installed the suite.

      The machine is running a brand-new Ubuntu 7.10 install. I download the PTS, run the installer for the encode-ogg, then run the benchmark itself. The above are my results.

      Comment


      • #4
        Try:

        phoronix-test-suite install-dependencies pts


        you may not have build-essential or others installed.
        Michael Larabel
        http://www.michaellarabel.com/

        Comment


        • #5
          Should I see progress or anything while running 'install-dependencies pts'?

          It's kind of just sitting there with a blinking cursor after it prompts me for a password.

          Comment


          • #6
            I'm manually installing the packages from ubuntu-packages.xml. The shell scripts aren't executing for whatever reason.

            Comment


            • #7
              Seems to work now after manually installing the packages.

              Comment

              Working...
              X