Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoronix Test Suite 5.0's GUI To Make Benchmarking Easier

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Phoronix Test Suite 5.0's GUI To Make Benchmarking Easier

    Phoronix: Phoronix Test Suite 5.0's GUI To Make Benchmarking Easier

    Phoronix Test Suite 5.0 "Plavsk" is making excellent progress and is set to premiere in H1'2014 with a brand new graphical user-interface and the latest feature to be added on is a WebSocket API for interfacing with Phoronix Test Suite clients to open up other new testing possibilities...

    http://www.phoronix.com/vr.php?view=MTU1Njc

  • #2
    Keep up the good work and Happy New Year Michael!

    Comment


    • #3
      Now, that's a sweet release.

      Comment


      • #4
        Awesome addition! Phoronix is doing a fantastic job!

        Comment


        • #5
          Originally posted by mrugiero View Post
          Now, that's a sweet release.
          Agreed... The stuff that's in the pipeline for PTS 5.0 sounds pretty cool.

          Comment


          • #6
            Thanks for the nice words, appreciated. If anyone has any requests or feedback feel free to voice them; the earlier the better. Especially when it comes to UI design since that is traditionally the area where I lack the most expertise. But I think the design path going right now for PTS 5.0 should be effective. The same concepts for it have been on my head for 12+ months.

            There will also be a mobile UI,
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #7
              Originally posted by Michael View Post
              If anyone has any requests or feedback feel free to voice them; the earlier the better.
              Not sure if it's already done, but having access to an explanation for each test would be nice.

              Comment


              • #8
                Originally posted by devius View Post
                Not sure if it's already done, but having access to an explanation for each test would be nice.
                The data you see when you click on each test profile at http://openbenchmarking.org/ has always had a description of each test from the start.
                Michael Larabel
                http://www.michaellarabel.com/

                Comment


                • #9
                  Where can i get the GUI

                  I just installed phoronix test suite from git but I don't see the gui. where do I get that from?

                  Comment


                  • #10
                    Remote GUI not working

                    Hello guys,

                    Hello Michael,

                    Thank you this useful tool. I tried to use the remote GUI, i've set the parameters correctly in the config file, but when i try to contact my server, i get the page, but it stuck at the first page with the message "Connecting to WebSocket Server...".

                    I've tried with Chrome, Firefox, in EC2 instance, and Google Compute Engine instance, same result.

                    Thanks

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by lamliki View Post
                      Hello guys,

                      Hello Michael,

                      Thank you this useful tool. I tried to use the remote GUI, i've set the parameters correctly in the config file, but when i try to contact my server, i get the page, but it stuck at the first page with the message "Connecting to WebSocket Server...".

                      I've tried with Chrome, Firefox, in EC2 instance, and Google Compute Engine instance, same result.

                      Thanks
                      Any firewall issues? Other system information / versions?
                      Michael Larabel
                      http://www.michaellarabel.com/

                      Comment


                      • #12
                        Am i missing something ?

                        Originally posted by Michael View Post
                        Any firewall issues? Other system information / versions?
                        Hi Michael,

                        No firewall issues, all ports are open, in both AWS and GCE, already tried other web applications, they're working just fine.

                        I put the HTTP port at 8080, and the WebSockets at 8081.

                        The system in AWS is a 14.04 Ubuntu, Debian 7.6 in GCE.

                        I have tried different configurations from a (1vCPU,600MB) configuration to a (16vCPU,108GB) configuration.

                        Feel free to ask me more details if needed.

                        Thanks again Michael

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by lamliki View Post
                          Hi Michael,

                          No firewall issues, all ports are open, in both AWS and GCE, already tried other web applications, they're working just fine.

                          I put the HTTP port at 8080, and the WebSockets at 8081.

                          The system in AWS is a 14.04 Ubuntu, Debian 7.6 in GCE.

                          I have tried different configurations from a (1vCPU,600MB) configuration to a (16vCPU,108GB) configuration.

                          Feel free to ask me more details if needed.

                          Thanks again Michael
                          What version of PTS are you running?
                          Michael Larabel
                          http://www.michaellarabel.com/

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Michael View Post
                            What version of PTS are you running?
                            I have tried the 5.2.1 version and the 5.4m2 version. same issue.

                            Thanks.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by lamliki View Post
                              I have tried the 5.2.1 version and the 5.4m2 version. same issue.

                              Thanks.
                              Hello Michael,

                              Any idea about what can be the issue here ?

                              I've tried the first modification suggested by the first poster, but it didn't fix the issue.

                              If this works, I'll post my result about the EC2 and GCE instances with every VM size.

                              With regards

                              Comment

                              Working...
                              X